BurakFender demiş ki:arkadaşlar yarın sabah gidip ya boss gt8 yada pod xt alıyorum.ağırlıklı olarak metallica-deep purple-john petrucci-pink floyd tonlarını kullanmak istiyorum.bunları en iyi hangisi verir?yardımcı olursanız süper olacak😀
masterofpuppetsasd demiş ki:declarox kusura bakma ama yardımcı olamiyacağım çünkü sana kılım 😛 şaka aslında...sadece pw10v wah hakkında senden daha fazla şey bilmiyorum.sadece aleti bi kere denedim.içinde bi kaç overdrive/dist ve wah modellemeleri var.başarılı bulmadım açıkçası.dijitalim ulan ben diye çığlıklar atıyor.zuhalde vardır bence git bi dene 😉
masterofpuppetsasd demiş ki:turk rock derken mor ve ötesi tarzı falan mı yoksa pentagram,demir demirkan falan mı? duman mı? çilekeş mi? yani bence bi iki grup adı verirsen daha iyi olur 😉
masterofpuppetsasd demiş ki:turk rock derken mor ve ötesi tarzı falan mı yoksa pentagram,demir demirkan falan mı? duman mı? çilekeş mi? yani bence bi iki grup adı verirsen daha iyi olur 😉
masterofpuppetsasd demiş ki:ah be washe kardeş senin mesajlarını okuyorum valla tek derdin mesa boogie tonu almak. 🙂 yani mesa boogie iyi drivelar veren lambalı bir amfi.bunu bence sağlam bir manyetik kombinasyonu (drb nin verdiği sistem sağlamdı mesela) ve electro harmonix metal muff ile alırsın en azından yaklaşırsın.ama lambalı amfi tonu yakalamak öyle kolay birşey değil 😉
masterofpuppetsasd demiş ki:boss md2 bence seni memnun eder.güzel bir yelpazesi var ve saydğın grupların tonlarına benzer tonlar alabilirsin.ayrıca mt2 gibi solo tonu katili de değildir.zuhale gidip bi denesen iyi olur 😉 (bu arada boss un diper od/dist pedallarını da araştır.bakarsın daha beğendiğin olur.