yanlış anlaşılmışım, kalkıp fender deluxe veya ibanez jem serisini gayet ayırt edebilen bir cihazdır demek istedim ben. ayrıca ucuz bir squire alıp herşeyi yaparım mantığına kapalı buradaki kastım . yine de içinde manyetik modellemeleri de gayet başarılı. bir vg99 kadar olmasa da tabii ki. preamp ve dibox bahsimde sizin yorumunuzdan ziyade bu aleti nerde nasıl kullanmak gerektiğine dair yorumlamıştım. ouptput select kısmı kadar global eq da yapmak gerekiyor. ama sanırım prosesörü alacak arkadaş bu prosesör işine uzak, ivediyetle alıp tecribe etmesi gerekecek. ben zoom 505 den gt8 e geçmiştim. baya bi zorladı açıkçası. günlerimi yabancı forumları okuyarak geçirdim desem abartmış olmam. ama şahsi tecrübem boss serilerine göre pod serilerinin gitarlar arasındaki karakteristiği örttüğü yönünde. çok pod kullanıcısı driveların boss dan iyi olduğunu da söyler, buna da tamamen karşıyım. unutmadan ekleyeyim ki fender için yazdığım tonlarımla jackson için yazdığım tonlarım bile farklı bu alette. taktım jack ı hazır tonlarla günü geçireyim demek oldukça güç. istediğini elde etmek için gerçekten araştırma ve çaba istiyor ki bu hobi zaten sonu olmayan bir hobi.