Merhaba Arkadaşlar
Blues'la ilgileniyorum. Çok iyi sayılmam ama fena değilim. Bir adet Epiphone Les Paul gitarım var. Gitarı aldıktan sonra hiç prosesor almadan direk BOSS BD-2 (blues driver) aldım. Gayet de memnunum seslerinden ama belli bi zaman geçince daha zengin daha güzel sesler aramaya başladı kulağım. Delay, reverb, phaser, wah, compressor... bir sürü harika aletler var ama bende peşin para yok. Bu durumda iki seceneğim var. Ya kredi kartıyla 150 ytl'lik bi pedal alıcam taksitle ya da pedalımı ve amfimi satıp para yapıcam(amfim ibanez ibz-g 10 watt Japonya'dan getirdim Türkiye'de yok. drive yerine boost var. ayıca ahşap gövde. talibi var mı? 🙂 ) Elime geçen parayla da vamp-2 gibi güzel oldugunu düşündüğüm bi processor alıp, evdeki küçük fender amfimle yola devam edicem. İkincisini yapmayı istiyorum bol ses ve efekt seceneğim olsun diye ama pedalımdaki sesleri onda bulur muyum bilmiyorum. Yani elbette bulamam da siteden dinlediğim kadarıyla fena diil aletin sesleri. Amfi simulatoru falan başarılı sanki.
Kafam biraz karıştı. Sizin fikirlerinize ihtiyacım var. Yardımcı olursanız çok iyi oalcak arkadaşlar. Yerimde olsaydınız ne yapardınız? Şİmdiden hepinize cok teşekkürler.