gerçi pedaldan başka her şey var ama setubımı bu şekilde ifşa edeyim ben de.🙂
Hem CS3 hem Dyna Comp kullanmanızın sebebi nedir acaba? Level'lara bakıyorum ikisi de yakın seviyede, hadi birisi yükseltmek birisi alçaltmak için sesi desem değil. Biri drive biri clean için desem ikisi de drive'da bir işe yaramayan pedallar. Merak ettim 🙂
CS-3' ü soloda Dyna compla birlikte sustain için kullanıyorum, özellikle shred yaparken çok faydalı oluyor
setup u kurarken kapalı tutuyorum onu. amfiden güzel duyacağım bir ayar yaptıktan sonra en son açıp tonu parlatıyorum. basit bir EQ olarak düşün aynı şey neredeyse.Bbe sonic stopm tona katkısı nasıl?
setup u kurarken kapalı tutuyorum onu. amfiden güzel duyacağım bir ayar yaptıktan sonra en son açıp tonu parlatıyorum. basit bir EQ olarak düşün aynı şey neredeyse.
aynen oyle yazacaktim da belki fantazi dunyasi gelismis baska biri farkli diyarlara goturebilir bizi diye ses etmedim :roflmao:son noktayı koydum galiba? 🙂
Yapma bunu, yapma bunu. 💩
🙂 dayanamıcağınızı biliyordum böyle ender parçaları görünce🙂.Yapma bunu, yapma bunu. 💩
teşekkür ederim..evet çok tatlı blues rock tonları alıyorum ama daha çok hard rock çalıyorum..çok tatlı bir setup. deli blues tonları yakalıyor olmalısın bu setupla. mutluluklar 🙂
teşekkür ederim..evet çok tatlı blues rock tonları alıyorum ama daha çok hard rock çalıyorum..
çok haklısınız..🙂 hot rod deluxe ile denedim sonuç gerçekten mükemmel..şimdilik pickup değişimi gibi küçük işlerim var en yakın zamanda amfi değişikliği yapacağım..sahnede çalmadığım için acele etmedim ama dediğiniz gibi blues juniorla bile dehşet tonlar aldım..hot rod deluxe isterim diye bağırıyor setup 🙂