Pedalını Göster Ey Turkrockcı :)

20240911_215503.webp

Kemper in

Nux Amp Academy aldım hala alışamadım garip bir durum var, dedim bari delay ekleyelim biraz farklılık olur, TC Prophet fiyatına göre güzel bence gerçekten. Sonra baktım işin içinden çıkamıyorum indirimde denk gelince TS mini de ekledim.

IMG_20241129_155239.webp

Çok uzun süre rock çaldıktan sonra, son beş yıldır yavaştan fusion'a doğru ilerleyen serüvenimde, gittikçe evrilen pedalboard'um. Masaüstü olarak kullandığım için ilk fotoğrafta görünmeyen ama loop'a dahil olan Fairfield Circuitry'nin Shallow Water ve Meet Maude'i ile beraber, nihayet beni mutlu eden setup'ım. Az çok bu işlere bulaşmış biri olarak herkese nacizane tavsiyem: Sahnede eğer ki arkanızda teknik ekip yoksa, canlı performanslarda analog setup'dan uzak durun. Evde kendi müziğinizi yapıyorsanız da, bu kez dijitalden uzak durun. Tek başınıza müzik yaparken, simulatörlerin lambalı amfiye ve parmaklarınıza verdiği soğuk ve yapay tepkiyi çok net görüyorsunuz. Evinizdeki ortamınız, bunu "dürüstçe ve "küt diye" gösteriyor. Ama sahnede, önemli olan müziğin kesilmeden, aksamadan, devam etmesi. Orada kaliteye dair nüanslar çok da önemli değil, maksat müzik güzelce aksın. Sevgiler ✋

IMG_20250125_081723.webp IMG_20250125_082800.webp

Son düzenleme:
Ne zamandır güncelleme geçmemişim. Yurtdışına gidip gelenler sağolsun.

Friedman IR-J (IR-D kullanmadım ama IR-X’e tercih ederim)

175814 eklentisini görüntüle

Prince of Tone (King of Tone sırası gelmese de olur, gayet yeterli)

175815 eklentisini görüntüle

Decibelics Golden Horse (mini formatta el yapımı birebir original klon kopyası)

175816 eklentisini görüntüle
Friedman'nın yeni ürünleri muhteşem. Güle güle kullanın.

Geri