Gitardan alt taraf sağdan sola oradanda amfinin inputuna. Üst sırada gene sağdan sola sırayla FX loopa.Abi boardun çok iyi, bunları hangi sırada setup a giriyorsun?
Gitardan alt taraf sağdan sola oradanda amfinin inputuna. Üst sırada gene sağdan sola sırayla FX loopa.Abi boardun çok iyi, bunları hangi sırada setup a giriyorsun?
Setup' ın sadeliği ve güzelliği...
Çok teşekkür ederim, çok daha iyileri sizlerin olsun. Yıllarca bir sürü pedalı birbirine bağladıktan sonra bu basitlik iyi geldi gerçekten 😊 🙏Setup' ın sadeliği ve güzelliği...
Çok güzel, çok profesyonel 🙂
177647 eklentisini görüntüleKemperden memnunmusun hocam
Yakın zamanda 2. el aldıysanız Amt Wah'ı ben satmış olabilir miyim acaba? 😀
Yok ben taksitle aldım internettenYakın zamanda 2. el aldıysanız Amt Wah'ı ben satmış olabilir miyim acaba? 😀
Sanırım çok çabuk oldu ama hx lt geçtim elveda analog elveda…amfi olarak marshall origin20c kullanıyorum drive nux cerberus (angry charlie ve bluesbreaker) + tubescreamer olarakta nux tubeman kullanıyorum drive ve comp hala analog tutmakta kararlıyım gerçi bazen hx lt ye geçme düşünceside beni benden almıyor değil
177863 eklentisini görüntüle
Şimdi butik pedala benzemiş add plus'a birazcık sanatçı tasarımcı dokunuşu şart 🙂Öyle butik bir pedal değil ama Orange Crush Pro 120 kafa amplimi bir coşturuyor bayılıyorum 🙂
Chicken head leri sonradan taktım. 2. sırada birbirine çarpınca 3d print aldım. Afilli oldu bence 😎
178123 eklentisini görüntüle
amfi boşa mı düştü hocam beğenmiyor değilim bu amfiyiSanırım çok çabuk oldu ama hx lt geçtim elveda analog elveda…
Evet çok güzel pedallar ama hep sıkıcı tasarımlarla geliyor.Şimdi butik pedala benzemiş add plus'a birazcık sanatçı tasarımcı dokunuşu şart 🙂
Şuanlık return girişi olarak kullanıyorum satılıkta ilanda frfr almayı düşünüyorum kesinlikle tavsiye ederim marshall klasik sesini evde verebilen nadir amfilerdenamfi boşa mı düştü hocam beğenmiyor değilim bu amfiyi