Gayet güzel olmuş, güle güle kullanın.
Zip tie anchor'ları Türkiye'de nereden bulabilirim, bir bilginiz var mı?
Gayet güzel olmuş, güle güle kullanın.
Buyrun :Zip tie anchor'ları Türkiye'de nereden bulabilirim, bir bilginiz var mı?
Çok hırpalama tüm paketler tükendi, yedekte yok elimde 🤣@Hakan Baysal ın pavyon renklerinde ki taplarını biraz ayağımla test edeyim 😀
178423 eklentisini görüntüle
su gorselleri gordukce analog setup kullanan biri olarak cok uzuluyorum, onceden laf ederdik dijital, soundlar iyi degil derdik…@Hakan Baysal ın pavyon renklerinde ki taplarını biraz ayağımla test edeyim 😀
178423 eklentisini görüntüle
para eq 😍Sahne ve stüdyoya taşımak için Yılmaz Kardeşler Nakliyat'la, 2 yılı opsiyonlu 4 yıllığına anlaştık.
Analog setup'ı icat edenin ön dişi kırılsın😐
178757 eklentisini görüntüle
Memnun musun abi nakliye firmasından, ben Nuri Balıklıgöl Nakliyat ile çalışıyorum memnun değilim.Sahne ve stüdyoya taşımak için Yılmaz Kardeşler Nakliyat'la, 2 yılı opsiyonlu 4 yıllığına anlaştık.
harika görünüyor vallaSahne ve stüdyoya taşımak için Yılmaz Kardeşler Nakliyat'la, 2 yılı opsiyonlu 4 yıllığına anlaştık.
Balıklıgöl ailesiyle nakliyat işi yapılmaz. Yolları bilmiyolar ve çok kayboluyorlar.Memnun musun abi nakliye firmasından, ben Nuri Balıklıgöl Nakliyat ile çalışıyorum memnun değilim.
halo ve sculpture nasıl hocam?
sculpture 'ı arkadaşımda deneyip dyna compumu satıp geçtim daha çok hoşuma gitti fiyatı da daha uygun ama tizleri biraz öldürüyor tam kaliteyi vermiyor wampler ego mini ile değiştiricem. Haloyu hem küçük ve preseti var diye hem de andy timmons çok sevdiğimden aldım çok güzel pedal tam olmasa da reverb gibi de kullanılabiliyor 1 taşla 3 kuş filan vurdurttu bucket brigade ile halo modu gerçekten güzel tek eksiği bir derdim var tarzı çalarken delay yetersiz kalıyor digital delay gibi tak tak gelmiyor Onun dışında 10/10.halo ve sculpture nasıl hocam?