turke01 demiş ki:Eğer ölünce bir yere gidiliyorsa, buraya geri dönmenin ne anlamı var. Yok eğer öldükten sonra hiç bir yere gidilmiyorsa, o zaman ölümün ne anlamı var...
uveys en kutsal değer üzerine yemin ederim çok komiksin 😆 adını bilmiyorum ama olması gereken olmadığını tahmin ediyorum. nihahahah 😆uveys demiş ki:şimdi seni daha iyi tanıdım.Ben reenkarnasyona inanmıyorum ama İsa (a.s.) 'ın geri dönüp bütün dünya ya nasıl bi şey olduğunu göstereceğinden zerre kadar şüphem yok.O günü iple çekiyorum.............
o gün geldiğinde görürsün sayın Dark Black Metal güzeli.....ve ben buna inanıyorum sen komik bulsanda ve saygı göstermesende ......Aynı bedene sahip olacak okadar illa değişik bi beden mi olsun yani......İSaRuhuLLaHnurchin demiş ki:uveys en kutsal değer üzerine yemin ederim çok komiksin 😆 adını bilmiyorum ama olması gereken olmadığını tahmin ediyorum. nihahahah 😆uveys demiş ki:şimdi seni daha iyi tanıdım.Ben reenkarnasyona inanmıyorum ama İsa (a.s.) 'ın geri dönüp bütün dünya ya nasıl bi şey olduğunu göstereceğinden zerre kadar şüphem yok.O günü iple çekiyorum.............
abi sen bizim yerimize öl bi zahmet sora rearkarne olursan oldıgun kişianarchist_hippy demiş ki:😀
Hadi ölelimde üzerimizdeki bu "ne olacağız?" kasveti ortadan kalksın artık...
biliyorum demiş ki:abi sen bizim yerimize öl bi zahmet sora rearkarne olursan oldıgun kişianarchist_hippy demiş ki:😀
Hadi ölelimde üzerimizdeki bu "ne olacağız?" kasveti ortadan kalksın artık...
ile biize haber yolarsın artık 🙂
biliyorum demiş ki:ya yanlıs yazmısım be hayret bişey 🙂
biliyorum demiş ki:kolay abı atla bi yerden hadi nasıl olsa reenkarne olmaycanmı öl valla tutan yok zaten pek memnun değilsin hayatn öyled ğilmi nden hala yasıyosun merak ediyorum sevdikleriniçin miii