Onu linkteki yazar açmış zaten.Onun sözü üstüne söz mü ola? 🙂
Ben de X-6 ile başlamıştım ya hu, ne günlerdi. 😀
aynen burgular bazen boşa dönüyo bide switch biraz zor hareket ediyo benim onun dışında problem yok diyebilirim tonu falan gayet tatlı bide dip ses var tabi onu cozemedim daha :dBaşlıkta güncel görüşler var. Gördüğüm kadarı ile SST 57 kesinlikle upgrade ister. En azından burgular ve üst eşik kesinlikle değişecek.
aynen burgular bazen boşa dönüyo bide switch biraz zor hareket ediyo benim onun dışında problem yok diyebilirim tonu falan gayet tatlı bide dip ses var tabi onu cozemedim daha :d
stratlere en uygun tel ve numarasi nedirO "vintage" denilen tarz burgular farklı bir yapıda zaten. Alışık olmayanı deli edebilir 🙂
@EMM 13 luk tel varmiymis ya şaşırdım 😀 ben en son 12 takmistim alışınca zorlamiyor ama alisana kadar baya yoruyor fakat tonal olarak çok çok doyurucu oluyor bence.9 luk tel teneke gibi geliyor artik
Ben elixir takmistim çok sertti markleyi de deneyelim 🙂Abi, .13'lük tel normalde epey kalın, öyle böyle değil, ama bu tarz kalın setlerde "Dean Markley Blue Steel" serisi var, onlar hem de yumuşak. Sonra aynen .9 numara teller cacık gibi geliyor insana. 🙂
Ben elixir takmistim çok sertti markleyi de deneyelim 🙂