neyse artik teller paslanmaya yakin bakariz ona daha yeni yeni akord tutmaya basladi teller 🙂 kilitsiz oldumu bu tremolo olayi cok zor ya teller akord falan kafayi yedirtiyo kayip duruyolar@EMM'den doğru cevap.
neyse artik teller paslanmaya yakin bakariz ona daha yeni yeni akord tutmaya basladi teller 🙂 kilitsiz oldumu bu tremolo olayi cok zor ya teller akord falan kafayi yedirtiyo kayip duruyolar
Tele sevdamı ucuz ama kaliteli bir gitarla bastırmak istiyorum.Strat kasa olanlarına karşı çok buyuk ovguler var.Peki tele olanları nasıldır?
Planet wawes kilitli burgular ve pirinc esik sonunda takildi. Akort problemi tamamen ortadan kalkmis. Doya doya bend yapabilirim artik 😛
Blokda yay icin fazladan delik yok didi volkan babali. Ilerde tremoli sistemini komple bi seederiz belki 😛Tremolodaki yaylar yeter umarım 😛
burgular ve eşik kaça mal oldu sorması ayıptır 🙂 baya güzel olmuşPlanet wawes kilitli burgular ve pirinc esik sonunda takildi. Akort problemi tamamen ortadan kalkmis. Doya doya bend yapabilirim artik 😛
330 teğleğ verdik ustaya. Muthis bir calisma oldu ve ben cok memnunum.burgular ve eşik kaça mal oldu sorması ayıptır 🙂 baya güzel olmuş
gitar fiyatını geçmiş ama değmiştir eminim.Planet burgular efsane zaten 🙂330 teğleğ verdik ustaya. Muthis bir calisma oldu ve ben cok memnunum.
Ahahaha evet 😀 Suan icin kopruye el atmaktan baska gerekli bir sey yok. Ancak volkan ustanin tavsiyesi ile kopruye tone zone takip birde volume potansini 500 yapicam gibi 😛 Yani gitarin parasinin 3 kati modifiye 😀 Insanin gozu sevince hic birseyi gormuyor 😛gitar fiyatını geçmiş ama değmiştir eminim.Planet burgular efsane zaten 🙂
Ahahaha o konuda bir fikrim yok. Pazar gunu ugrar sorarim 😀Peki SX in deliklerini genişletmek gerektimi?
Yazar burda ibanez bahane sx sahane demek istemis 😛 Bende 1-2 kere guitar rig 4de gods love ile caldim. Gods love guitar rigde ki en sert tonlardan ancak sx ile o sertlik gitti ve yerini cok iyi buluğz havalari geldi 😛Arkadaşlar yaklaşık 1 haftadır sx stl ash na gitarımı kullanmaktayım. Size izlenimlerimim anlatayım. Gitarı do- re müzik den tek çekim 380 tl ye aldım (en uygun fiyat🙂
Gitar kututdan çıktığında gayet güzel paketlenmiş yanında alyanları köpkleri fln süperdi. Estetik ve işçiiliği gerçekten mükemmel denilebilir. İnsan böyle bir gitarı hiç ses vermese bile dekor amaçlı bile bu fiyata nasıl verilir diye düşündürüyor, öyle bir duruşu var. Benim en çok merak ettiğim bu karakter gitarını ipag garageband ve kulaklıkla cayır cayır duyabilecekmiydim . Yani lambalı bir amfiye ihtiyaç olmadanda kulaklığımla tele tonları ile eğlenmekti. aynen de oldu inanamadım garageband fender bassman 59 amfi modellemesi ile ayarlar yakaladım ve çok beğendiğim duman tonunun nerdeyse artık aynısı kulaklığımdaydı abartmıyorum ( telecasterlerde en çok sap manyetiğini seviyorum bu arada). Bana yetermi yeter zaten evde amatör takılan birisiyim. ashton bluetongue 50 tüplü amfim var ama sanırım bi sıkıntı var dip ses yapıyor bi elden geçiricem onlada bakıcam tonlarına ( sanırım hiç kullanaılmadığından tozdan oldu)
Gitarı kargodan aldığım gibi kulanıyorum bi elden geçirmek lazımdı fırsatım olmadı daha ;bazı tellerde cızlama var sap yada köprü ayarı ile hemen hallolur gibi, akor; evet günde 2 saat çalıyorum ertesi gün yeniden akor etmem gerekiyor bencem buyuk bi sorun diiil. Bu gitar ibanez jem 555 imi case ile bana dolaba kaldırttı. Çünkü telecaster karakteri gerçekten son derece keyifli geliyor bana. İşin keyifli yanı da bu değilmiz zaten , uygun bir fiyata edinmek, uğraşmak , ton yakalamaya çalışmak paylaşmak....
forumdaki herkese fenderin custom shop tele ve stratlarını bedavaya verseler biz ne konuşucaz....