Jack White duymasın hemen bir kalasa işlem yapar gelir aha size gitar diye 😀Hatta olmusken manyetikleri Dimarzio, burgulari planet waves kilitli burgu, kopruyu de wilkinson yapsinlar.. ama fiyati da bu seviyede tutsunlar..
Jack White duymasın hemen bir kalasa işlem yapar gelir aha size gitar diye 😀Hatta olmusken manyetikleri Dimarzio, burgulari planet waves kilitli burgu, kopruyu de wilkinson yapsinlar.. ama fiyati da bu seviyede tutsunlar..
başlığın 20 sayfasını da okuyamadım , bilmiyorum bu tarz şeyler bahsedildi mi ama bende sx tele vardı forumda sattım bikaç ay önce , köprüde twang king vardı şuan satılık ; elektrik aksamını değiştirttim beklentimin %1ini karşılamadı. gerçekten nerdeyse hiçbir şeye yaramadı bu yaptıklarım ve diğer sx lere göre gerçekten daha güzel bir işçiliğe sahip bir sx di (2013 modeldi ve yorumlarım 2013 model olanlar içindir). meksika fenderle falan karşılaştıran arkadaşlar ne yaşıyor bilmiyorum , meksika fender de kullandım onu da forumdan bir arkadaşa sattım ve sx gitarlara tanrı elini değse yine meksika fendere ulaşamaz. naçizane fikrim , sx yerine o parayla sigara falan çözün daha çok keyif verir. peace
aslında benim beklediğim tek şey tele kasa sx den minimal de olsa "twang" almaktı. biçok amfide denememe rağmen gerçekten "t" harfi bile çıkmadı gitardan. ama gitarı tele değilmiş gibi düşünüp , "twang" fetişizmini de bi kenara koyarsak , yani bunları beklemeyen birisi için doyurucu olabilir. twang gelmedi ama gelen ses de kötü bi ses değildi , karakter olarak zayıf sanırsam
Fender mi bu twang falan azıyla yetinin işte (hackeiommi) 🙂
elleri ellerime' nin solosunu kaydedicem hızlıca, ama backing track yapmakla uğraşamıcam🙂 şarkının söz kısmında atarım solosunu artık. sende sx tele ash na mi var?dumandan içerim ben bu akşam tonunu istiyoruz , duman çalabilirsin dediler sx gitarla . aldım çalamadım !
Buradaki ana eksen sx un 300 liraya 700-800 liralık ses ve işçilik vermesi yoksa 1500 liralık Meksika fender beklemek biraz fazla iyimser.
Az kaldi dostum burgular, esik vs bitsin memnuniyetle tabiki 🙂E bittiyse bir ses kaydı at dinleyelim
Dostum ben sx tele almadım ancak yakın zamanda alan ve kullanan arkadaşım alder telecasterdan oldukça memnun kalmış , köprüyü ebay dan aldığı bir köprüyle değişti, düzgün bir sap ayarı yaptırdı yeni tel takımı taktı ve o şekilde kullanıyor manyetiklerdende ziyadesiyle memnun .Zaten alder bir naturel olanı birde 3 Tone Sunburst olanı vardı arkadaşım 3TS olanı almıştı.Abilerim bende sx olayına başlıyorum yarın.Do-re müziğe gidip denemeye başlayacağım.Telecaster kullananlar bana bir tavsiyede bulunabilirler mi model olarak ?
SX STL ALDER 3TS Elektro Gitar Elektro Gitarlar SX Bu galiba ?Dostum ben sx tele almadım ancak yakın zamanda alan ve kullanan arkadaşım alder telecasterdan oldukça memnun kalmış , köprüyü ebay dan aldığı bir köprüyle değişti, düzgün bir sap ayarı yaptırdı yeni tel takımı taktı ve o şekilde kullanıyor manyetiklerdende ziyadesiyle memnun .Zaten alder bir naturel olanı birde 3 Tone Sunburst olanı vardı arkadaşım 3TS olanı almıştı.