"Single cutaway arch top body made from solid mahogany" mahogany maun demekse ki galiba öyle.Bu lpler maun mu?
Bu lpler maun mu?
"Single cutaway arch top body made from solid mahogany" mahogany maun demekse ki galiba öyle.
SX Callisto CUS BK - RondoMusic.com
LP'lerinin fiyatları strat ve telelere göre yüksek olmasına, ve o fiyat aralığında isim olarak daha "güvenilir" markalar olmasına bağlıyorum ben onu.Callisto yazana göre maun ama eski ucuz SX LP'ler içinde -özellikle bolt on olanlarda- alder, ash gövdeler de olması gerek.
Gözüme çarpan bir şey de, nedense LP'leri strat veya teleleri kadar ilgi görmüyor. Deşilmesi gereken bir konu bence.
Strat gitar olarak genelde neden ilgi goruyor ben de bunu desmek istiyorum...Allah'in emri mi her gitaristte olacak? Flying v basligi acsak kimse ustune tukurmez...Indir strat kaldir strat...Hele funky seyler calanlar yok mu gokten tas yagsa acimam.Callisto yazana göre maun ama eski ucuz SX LP'ler içinde -özellikle bolt on olanlarda- alder, ash gövdeler de olması gerek.
Gözüme çarpan bir şey de, nedense LP'leri strat veya teleleri kadar ilgi görmüyor. Deşilmesi gereken bir konu bence.
Strat gitar olarak genelde neden ilgi goruyor ben de bunu desmek istiyorum...Allah'in emri mi her gitaristte olacak? Flying v basligi acsak kimse ustune tukurmez...Indir strat kaldir strat...Hele funky seyler calanlar yok mu gokten tas yagsa acimam.
Stratın gitar olarak ilgi görmesinden ziyade, "Acaba SX'in LP'leri kötü mü?" diye düşünmekteyim. Neden yurtdışı da dahil forumlarda SX'in LP'leri ile ilgili yorum yoktur? Grecosu, Ariası, Bacchusu, Cortu vs. meydanda gezerken SX LP'ler üzerine tık yok.
Konu çok dallanıp budaklanmadı ama "Ucuz Gitar Lobisi" serisinin peşini de bırakmadık. Günün birinde "Ucuz Gitar Lobisi: Superstratlar" veya "Ucuz Gitar Lobisi: Flying V" halini alana dek davanın peşini bırakmak yok.
Bende PJ çok severdim. Fakat son elime geçen bası sahibi modifiye ettirerek PJ'den P/MM haline getirmiş. Şahane de olmuş vallahi, bundan sonra yeni favorim odur. 😀aynı durum precision jazz (pj) manyetik kombinli baslar için de geçerli.benim en sevdiğim pj baslardır. popülerlik o yönde olduğu için reklamı da olmuyor. evimde klasik jazz bass bulundurmayarak bu durumu protesto ediyorum.
bu sıfır gibi duruyor alan alsın bunu burdan.Amerikan ash strati 43o tl satiyor. Bence 400 tl gecmez.
bu sıfır gibi duruyor alan alsın bunu burdan.
Joker Müzik Sx Marka Les Paul Elektro Gitar Lespaul - En Uygun SX Gitar Fiyatları sahibinden.com'da - 196054580
LP'lerinin fiyatları strat ve telelere göre yüksek olmasına, ve o fiyat aralığında isim olarak daha "güvenilir" markalar olmasına bağlıyorum ben onu.
Şöyle bir ses kaydı aldım stok haldeki gitarımla. iRig ile kayıt ettim, ne kadar fikir verir bilemem ama paylaşmak istedim 🙂
Teeşkkür ederim hocam, manyetik modifiyelerini falan yaptıktan sonra kıyaslamak için bir referans da olur benim için. Manyetiğe para ayırabilirsem tabi 😀Eline sağlık güzel gitara denk gelmişsin tuşen de iyiymiş, tebrikler..