Selamlar SX SST Alder sahibiyim, gitarda ufak birkaç modifiye var onları yazayım. USA Standart Strat Manyetik seti, graptech üst eşik, wilkinson burgular var. Kayıt ekleyeceğimi söylemiştim buyrun 🙂
Pod 2.0'dan direk mixcrafta girerek direk kayıt aldım,herhangi bir oynama yok 😉
SX SST ASH aldım 2 gün önce. Bence 1000 lira etiket koysan sırıtmayacak bir gitar.
SX bass gitarları hakkında fikri olan acaba var mı ? Alder basslar coverlarda çok görüyorum. Hani bir takım +ları var ki alınıp kullanıyor. Jazz bass manyetikli kopyaları için bilgi bekliyorum, saygılar...
Şuan baktımda Sst 57 ler çok hoş duruyor. Fiyatıda gayet uygun. Wah pedalımı satar satmaz saldırıcam moda müziğe 😀 Aldığım zaman uğrarım buralara, bir gitarın ağzına nasıl mıçılır hep beraber görürüz 😀@DarkComet Sx tam üzerinde oynanacak gitar. Daha ucuza bulamazsın böylesini 🙂
Şuan baktımda Sst 57 ler çok hoş duruyor. Fiyatıda gayet uygun. Wah pedalımı satar satmaz saldırıcam moda müziğe 😀 Aldığım zaman uğrarım buralara, bir gitarın ağzına nasıl mıçılır hep beraber görürüz 😀
Yok zamanla relic olması taraftarıyım ben 😀 Ama nasıl desem hani gitarı Moda müzikten alıp direk Volkan ustaya scallop için gidicem gibi 😀 Birde imkan olursa manyetik ve görsel değişiklikler yapıp kendi haline bırakıcam 😀Relic mi edeceksin sıfır gitarı 😀 İyisini bul da keyfini sür 🙂