E
erd_he
Arkadaşlar 5 senedir çalan, ortalama bir gitaristim. Şimdiye kadar sadece processor kullandım ama artık kesmiyor ve analog bir setup kurmayı düşünüyorum. Nerden başlamalı? Ne almalı? Şimdi herkesin ama ne tür çalacaksın vb dediğini biliyorum. Tarz olarak grubumla çaldığımız ile benim kendi çalmaktan hoşlandığım şeyler çok farklı aslında. Yani guns n roses da var athena da, whitesnake de var duman da. Fakat thrash fln yok işin içinde. Bu yüzden pedallardan çok sert tonlar değil ton çeşitliliği bekliyorum. Amfim MG30dfx.
Aklımdaki ilk düşünce marka olarak addplus veya ms pozitron'larla başlamak oldu çünkü bütçe kısıtım var.
Elbette kendim deneyip ona göre karar vermem gerekiyor sonuçta ama nerden başlamam nelere dikkat etmem konusunda yol gösterirseniz sevinirim.
Aklımdaki ilk düşünce marka olarak addplus veya ms pozitron'larla başlamak oldu çünkü bütçe kısıtım var.
Elbette kendim deneyip ona göre karar vermem gerekiyor sonuçta ama nerden başlamam nelere dikkat etmem konusunda yol gösterirseniz sevinirim.