Hocam hep hareketli koprulu gitarlar kullandim. En dandik hareketli kopruyu de kullandim, en iyisini de kullandim ve kullanmaya devam ediyorum. Inanirmisin floydrose kolunu 3 defa takip da kullanmamisimdir. Yani kullanacak yer de bulamiyorum. Motorsiklet sesi falan yapmak icin anca ise yariyor
🙂
Mesela para biriktiriyorum simdi sabit koprulu gitar almak icin. Akort kolayligi, tel degisim kolayligi, daha az ariza ihtimali, kopru vida yerlerinin zamanla nakavt olacagi, gitar ayarlarinin kolay kolay bozulmamasi, istedigim anda ust teli droplayip bir anda eglencesine rammstein calmak, bunlar floydrose'dan daha onemli bence. Muthis komfor bunlar. Suanki aklim olsa almam yani hareketli koprulu bir gitar. Tel numarasini degistirmek istesen yok arkadaki vidalarla oyna, kopru duz mu oldu yamuk mu oldu. Tel yuksekligi fazla mi geldi. Az indiriyim desen bizladi bok oldu derken gitari camdam atasi geliyor insanin.
Ha sanane kardesim ben boyle istiyorum diyebilirsin ama kac kere kullanacaksin, kac defa kullanacaksin, muziginde olmazsa olmaz mi, steve vai gibi at sesi mi cikaracaksin bunlari bir tart bence. Les Paul kac bin dolarlik alet sabit koprulu yani. Blues yapip bentten bende kosuyor adamlar bu aletle. Hicbiri de dur kolla viyuv viyuv yapayim demiyor.
Bir defa yuzunu bile gormedim, sesli konusmuslugum dahi yok. Ama
@solitude71'un ilanindaki gitar cillop gibi bence.