Yamaha bu türlere hafif gelir. Jackson da eskisi gibi efsane Jackson değil yani Scott Ian'ın filan elinde gördüğün gitarla bu Çin çöpü JS22'leri karıştırma. Schecter ve LTD bak derim öncelikle.Herkese iyi forumlar. Gitara yeni başlayacağım da daha önce birkaç tavsiye geldi ama Yamaha Pasifica 112J modeli ve Jackson JS22 modeli arasında gidip gelmekteyim. Daha çok hard rock, heavy/glam/progresif metal kimi zaman da thrash metal çalabileceğim clean tonları iyi alabileceğim bir gitar istiyorum. Yamaha için başlangıç olarak çok iyi denildi ancak yumuşak kaçar mı bilemedim. İkinci el olarak blackstar idcore 20 v2 ile birlikte 14-15 civarına geliyor neredeyse iki gitar da. Sizce hangisini seçmeliyim ya da daha iyi bir tavsiyeniz var mı?
ID:Core V4 çıktı artık. Sıfır alacaksan hatta 2. el bile alacaksan V4 veya V3 bak. Başka da envai çeşit amfi var, daha bugün forumda amfi bahsi geçti birine tavsiye yazdım karıştır son mesajları, hatta sen de varsın o başlıkta. ID:Core iyidir ama ezberci de olmamak lazım.