245$ behringer GX210 ( www.behringer.com )
300-500$ arası Cort marka herhangi bir gitar (senin keyfine kalmış)
300-500$ arası Cort marka herhangi bir gitar (senin keyfine kalmış)
Carpe_DieM demiş ki:Merhaba millet,
Ya ben olayı kısa kesim. Benim elimde 350$ var. Ben bu paraya beni uzun süre idare edebilecek bir elektro almak istiyorum. Ama ne alacağımı hiç ama hiç bilmiyorum. Ben de sizlere sormak istedim. Bir çok gitarı elinden geçirmiş arkadaşlar vardır heralde. Bana ne önerirsiniz? Rock çalacağım bu arada... Birde 200$ a bir amfi söylerseniz iyi olur 😀 Yalnız ben apartmanda oturuyorum. Fazla gürültülü olmasa da olur yani 😛 Kendinize iyi bakın şimdiden çok teşekkürler...
hollowtone demiş ki:ben birşey daha soracağım, elektro gitarı ve akustik gitarı pena ile çalmak mı iyidir yoksa tırnakmı? ben tırnakla çalıyorum çünkü pena ile solo atmakta zorlanıyorum, sizce hangisi daha iyidir?
MalGanis demiş ki:Şöileki
Jackson gitarlar daha çok şov amaçlı konser gitarlarıdır...Ama , Ben fretboardını pek rahat bulmadım
+1Mahcem demiş ki:Nasıl daha rahat ediyorsan, hangisinin sesi sana daha güzel geliyorsa öyle çal. Kulağa doğru geliyorsa dişle de çalınsa doğrudur, yanlış geliyorsa penayla da çalınsa parmakla da çalınsa yanlıştır.
Ne pedalı istiyorsun peki? Yani hangi efekt için (tahminen distortion ya da drive'dır ama)IntoXicateD demiş ki:ya beyler ben pedal almak istiyorum ama karar veremedim. bana iyi bi pedal önerir misiniz? yalnız çok param yok ona göre 😛 behringer fcv100 nasıl? kullananınız var mı?