katilinek demiş ki:Reeve demiş ki:Arcolion,
Amfi kullanmazsam gitarın sesini duymazsam gitardan soğur muyum diye sormuş.
Eğer gitarı gerçekten seviyorsan soğumazsın merak etme..
ben tam 3 sene elektro gitarı amfisiz pedalsız sadece teyipte clean olarak çaldım ki o teyipde 1982 model bir sony idi ama yılmadım 3 sene sonra amfi ve pedal aldım..(sonunda dayanamayıp annemin yanında teybe çekiçle girişmiştim, param parça etmiştim o da babama söylemiş durumu, öyle aldılar yoksa alacaklarından değil yani :evil: .. benim kiler müzik yapmamı desteklemediler hiçbir zaman)..
yeni başlıyorsan en azından 3 ay gitarı sadece cleande çal 😉 bence faydası var..
ayrıca jack girişli, idare edecek bir müzik sistemin varsa amfi yerine ucuz bir prosesör almanı tavsiye ederim..
(kendi görüşüm)..
Bi anda aklıma 5 sene öncesi geldi nasıl hüzünlendim.Benimde wr154/bk vardı.Teybin aux girişinden çaldım hep.Sonra zorla bi 505 aldırdım.5 sene sonrada bursumla bi amfi vaybe ne günlerdi.
Bence önce gitar al.Yani eğer 1 ay sonra gene kafandaki amfiyi alacaksan kalkıp wr154 almaya değmez.400$ piyasada baya gitar var.Processor işiniyse yeni başlıyomuşsun.geciktir zaten amfini overdriveı seni bi zamana kadar idare eder.
onun terside var.Adam gibi amfim var duzgun bi gitar yok.