VICTOR_LEVI demiş ki:arkadaşlar jackson rx10d hakkında bir bilgisi olan veya daha önce kullanan varmı, bu gitarlar nasıldır?Laylaylomda satılanlar japon mudur?
laylaylomdan uzak dur ben kullanmadım japon olduklarını biliyorum
VICTOR_LEVI demiş ki:arkadaşlar jackson rx10d hakkında bir bilgisi olan veya daha önce kullanan varmı, bu gitarlar nasıldır?Laylaylomda satılanlar japon mudur?
Slaytanic demiş ki:VICTOR_LEVI demiş ki:arkadaşlar jackson rx10d hakkında bir bilgisi olan veya daha önce kullanan varmı, bu gitarlar nasıldır?Laylaylomda satılanlar japon mudur?
laylaylomdan uzak dur ben kullanmadım japon olduklarını biliyorum
SOAD demiş ki:xSOAD demiş ki:Arkadaşlar Cort X serisindeki x-6 gitarının Kore yapımı olanı mı yoksa Endonezya yapımı olanı mı daha iyi? yardımcı olursanız sevinirim?
Sağolun şimdiden....
yok mu bilen_?
rastansaga demiş ki:SOAD demiş ki:xSOAD demiş ki:Arkadaşlar Cort X serisindeki x-6 gitarının Kore yapımı olanı mı yoksa Endonezya yapımı olanı mı daha iyi? yardımcı olursanız sevinirim?
Sağolun şimdiden....
yok mu bilen_?
Tabii ki kore
thorax demiş ki:Mrb arkadaşlar ,
Epiphone Del Rey almaya karar verdim
gitar gercekten cok hoşuma gitti , PRS kasası , 2 OBL Humbucker ı var , Tune-O-Matic köprü ve 24 perde falan filan...
kullanmış olan birileri , yorum yapabilecek birileri varsa gercekten sevinirim çünkü gitarın içime sinmesini istiyorum
şimdiden yorumlarınız için teşekkürler ,
herkese ii çalışmalar...
Bana güven,kesinlikle kore. Kore fabrikası Cort'un asıl fabrikası. Zaten ESP LTD,İbanez,fenderin kore yapımı olanları,....vs. hepsi Cort'un kore fabrikasında üretilir. Onun için kore ise güvenebilirsin kalitesine.SOAD demiş ki:rastansaga demiş ki:SOAD demiş ki:xSOAD demiş ki:Arkadaşlar Cort X serisindeki x-6 gitarının Kore yapımı olanı mı yoksa Endonezya yapımı olanı mı daha iyi? yardımcı olursanız sevinirim?
Sağolun şimdiden....
yok mu bilen_?
Tabii ki kore
abi kesin o mu emin misin? korea yapımı olan endonezya yapımı olandan daha ucuz!!!yani belki o daha kalitesiz oluğu için ucuzdur ne dersiniz?
rastansaga demiş ki:Bana güven,kesinlikle kore. Kore fabrikası Cort'un asıl fabrikası. Zaten ESP LTD,İbanez,fenderin kore yapımı olanları,....vs. hepsi Cort'un kore fabrikasında üretilir. Onun için kore ise güvenebilirsin kalitesine.SOAD demiş ki:rastansaga demiş ki:SOAD demiş ki:xSOAD demiş ki:Arkadaşlar Cort X serisindeki x-6 gitarının Kore yapımı olanı mı yoksa Endonezya yapımı olanı mı daha iyi? yardımcı olursanız sevinirim?
Sağolun şimdiden....
yok mu bilen_?
Tabii ki kore
abi kesin o mu emin misin? korea yapımı olan endonezya yapımı olandan daha ucuz!!!yani belki o daha kalitesiz oluğu için ucuzdur ne dersiniz?
Alıntı yapmayı seviyorum. 😆vileshome demiş ki:herşey için alıntı yapmayın be kardeşim..