Slaytanic demiş ki:100tane mesaji alinti yapmayi engelleyecek bir kural olmali okunabilirlik çok düsüyor sadece bazilarimiz seviyor diye
Stratocaster-Telecaster-Nocaster-Jazzmaster-Jaguar-Showmaster-Toronado-Cyclone şeklinde bir sıralama yapılabilir ama bu hiçbir şekilde objektif olamaz.Çünkü gitarın modeli kadar önemli başka hususlarda var.Örneğin gitarın amerikan veya meksika üretimi olması.Üretim yılı,hangi seri olduğu(Custom ltd-Custom Artist-Classic-Sub Sonic-The American Deluxe-American Special-Highway 1-Aerodyne-Standard).İnsanların çoğunluğu Showmaster modeline Stratocaster'ın yanında üvey evlat muamelesi yaparlar fakat Showmaster Elite modeli Stratocaster Standard'ın neredeyse 4 katı fiyatına satılır.Kaish demiş ki:fender elektrogitarların iyi modellerinden kotu modellerine doğru yazarmısınız sağolun
thorax demiş ki:Mrb arkadaşlar ,
Epiphone Del Rey almaya karar verdim
gitar gercekten cok hoşuma gitti , PRS kasası , 2 OBL Humbucker ı var , Tune-O-Matic köprü ve 24 perde falan filan...
kullanmış olan birileri , yorum yapabilecek birileri varsa gercekten sevinirim çünkü gitarın içime sinmesini istiyorum
şimdiden yorumlarınız için teşekkürler ,
herkese ii çalışmalar...
rastansaga demiş ki:Slaytanic demiş ki:100tane mesaji alinti yapmayi engelleyecek bir kural olmali okunabilirlik çok düsüyor sadece bazilarimiz seviyor diye
Ciddi olmak gerekirse sevmekten öte. Çok işe yarıyor. Örneğin sizin gibi alıntı yapılmazsa kim kime cevap vermiş takib edilemiyor. Ama bizimkinde kimin kime cevap verdiğini her okuyan anlayabiliyor. Yani bence siz de kullanmalısınız. İş olsun diye çıkarmamışlar bu alıntı olayını. 😉
guitarer demiş ki:Arkadaşlar İngilteredeki gitar fiyatları nasıl? Bu linkteki gitarlar ikinci el mi sıfır mı?
http://www.thinkmusic.co.uk
Manyetikler aktifse pili değiştirip dene. Ton potu 0 değerinde olabilir. Manyetik yükseklikleri değişmiş olabilir? Switchte temassızlık olabilir. Kablo ezilmesi pek bişey yapmaz. Pot paslanmasına oksitlenme dersek genelde sadece çevirirken hışırtı yapar. Sabitken akımın iletileceği bir iletken kısım mutlaka bulunur. Hışırtı kontak spreyi ile çözülür. Ya da kablonda temassızlık, kopukluk vardır. Ya da ben bilmiyorum...GKN demiş ki:eskiden sesi gayet iyiydi şimdi abuklaştı
gitarın sesinde bir anda bir boğukluk olmaya başladı neden olabilir?
tahminlerim;
1.gitarın potları paslanmıştır?(sanmıyorum gitar yeni)
2.kablo ezilmiştir?
3.elektrik problemi vardır?
Amfi Marshall MG30dfx, gitar Jackson EMG wr ,kablo uyduruk birşey.
Edit: Jacksonun J sini ufak yazmışım düzelltim 😉
daron_punk demiş ki:MERABA ARKADAŞLAR
ÇOOOOK MUTLUYUM K-7 ALDIMMM YİİİİHUUUUUUU!!!!!!!!!
manyak bi alet ya akor sistemi dehşet A da kullanıom da!!!!!
2 les paul 1 jackson bi k-7 bıde elyapımı war ama k-7 baska digerlerının tonunu unutmaya basladım
LiLLian demiş ki:ilk elektro gitarımı alıyorum,daha önce de sizden yardım istemiştim ama bu kez seceneklerimi belirledim öyle geldim 🙂 şöyle ki:
washburn n2 mi yoksa wr154 mü?lütfen cevap yazın,tavsiyelerinize ihtiyacım var.... 🙂
LiLLian demiş ki:ilk elektro gitarımı alıyorum,daha önce de sizden yardım istemiştim ama bu kez seceneklerimi belirledim öyle geldim 🙂 şöyle ki:
washburn n2 mi yoksa wr154 mü?lütfen cevap yazın,tavsiyelerinize ihtiyacım var.... 🙂