Nasıl gitar?
Online fiyatı 600usd, muhtemelen bu yaz alırım bundan.
abi bir de bu studio, melody maker falan var bunların ne farkı var? manyetik farkı mı var? Yurt dışından bir standart getirtmek istesem bana ne kadara mal olur?equiron demiş ki:rock için ne uygundur dense ilk verilecek cevap gibson lp olurdu heralde. herhangi bir lp. standard öncelikle.
emrahkoroglu
MesajTarih: Çrş 25.05.2005 17:46 Mesaj konusu:
merhaba ben elektroakustik gitar alacağımda nelere dikkat etmeliyim hiç bir fikrim yok 300 400 dolar arası ne alabilirim Aria Fet-STD nasıl yada takamine'nin 541 serisi güzele benziyor bilmiyorum ama yardımcı olursanız sevinirim
satch_yt demiş ki:Takamine bu dünyadaki en güzel akustik gitar üreten firmadır, ama modelden modele tabiki fark olabilir, aria a da ucuz gitar üreten bi firma ama internetten gitarlarını inceledim, ağaçları gayet kaliteliydi, manyetikler için bi şey diyemiycem, akustik alacak arkadaş, takamine 541 i bilmiyorum ama takaminin 12 tellisini kullandım, daha güzelini de görmedim.
guitarer demiş ki:Tamam Şöyle soruyorum o zaman; Fender Stratocaster alacağım,Rock yapacağım Belki Hard Rock(metal değil), 3 single mi alayım? Yoksa 2 single 1 humbucker mi? Arasında çok fark var mı? Arasında çok fark yoksa 3 single daha hoş görünüyor göze!
DrB demiş ki:satch_yt demiş ki:Takamine bu dünyadaki en güzel akustik gitar üreten firmadır, ama modelden modele tabiki fark olabilir, aria a da ucuz gitar üreten bi firma ama internetten gitarlarını inceledim, ağaçları gayet kaliteliydi, manyetikler için bi şey diyemiycem, akustik alacak arkadaş, takamine 541 i bilmiyorum ama takaminin 12 tellisini kullandım, daha güzelini de görmedim.
Nasil bunlar yani Martin'den Taylor'dan veya Gibson'dan daha mi iyiler?
B :!:
rL demiş ki:abi bir de bu studio, melody maker falan var bunların ne farkı var? manyetik farkı mı var? Yurt dışından bir standart getirtmek istesem bana ne kadara mal olur?equiron demiş ki:rock için ne uygundur dense ilk verilecek cevap gibson lp olurdu heralde. herhangi bir lp. standard öncelikle.
teşekkürler
DrB demiş ki:satch_yt demiş ki:Takamine bu dünyadaki en güzel akustik gitar üreten firmadır, ama modelden modele tabiki fark olabilir, aria a da ucuz gitar üreten bi firma ama internetten gitarlarını inceledim, ağaçları gayet kaliteliydi, manyetikler için bi şey diyemiycem, akustik alacak arkadaş, takamine 541 i bilmiyorum ama takaminin 12 tellisini kullandım, daha güzelini de görmedim.
Nasil bunlar yani Martin'den Taylor'dan veya Gibson'dan daha mi iyiler?
B :!: