Kaish demiş ki:sağolun arkadaşlar dmxg alacagım sanırım
12 telli akustik için konuşabilirim, takamine hepsinden iyidir, akustik deyince fender gibson ibanez falan hikayeDrB demiş ki:satch_yt demiş ki:Takamine bu dünyadaki en güzel akustik gitar üreten firmadır, ama modelden modele tabiki fark olabilir, aria a da ucuz gitar üreten bi firma ama internetten gitarlarını inceledim, ağaçları gayet kaliteliydi, manyetikler için bi şey diyemiycem, akustik alacak arkadaş, takamine 541 i bilmiyorum ama takaminin 12 tellisini kullandım, daha güzelini de görmedim.
Nasil bunlar yani Martin'den Taylor'dan veya Gibson'dan daha mi iyiler?
B :!:
Darestan demiş ki:peki made in japan fender stratocaster mı yoksa cort m600 mü.(2hum tuneomatic push/pull coil.made in korea.mahogany body setneck.prs e çok benziyor.flame maple top)
stratta baya vuruk var ve sanırım fretleri iyi durumda dğil baya bakıma ihtiyacı var.
bird eçoğunlukla brit rock ve death metal türevi şeyler çalacaksam nasıl bir seçim yapmalıyım?.(türler alakasız gibi görünebilir ama zevkim böyle işte 🙂 )
Darestan demiş ki:ama sorun şu ki fender şekli pek hoşuma gitmiyor.birde 3.singel olamsı snakia dam gibi rock ypaılamz gibi m600den split coil olduğu için hiç deilse single çekttiğimd esingle olabilecek fenderde yok bu olay 🙂 ne bileyim çok kararsız bi adamım.m600ün şekli hoşuma gidiyor ama .sanki süper çalıyorum bide,alt tarafı intermediate playerım yav 🙂
heralde m600 alıcam bu gidişle.fendere yapacağım masrafa m600e manyetik takarım oderece sorunlu bi gitara benziyor fender.klavyesnde vuruklar filan var hatta.çalmayı etkiler sanırım.fenderi almamyı düşünmemin tek sebebi eski olması fender olması ve ucuz olması sanırım.
unspoken18 demiş ki:slm ya internette gezerken extereme diye bi marka gördüm.gerci bu bi markamı yoksa jacksonun bi modelimi tam anlayamadım 😳 acaba bu konuda bilgisi olan biri benide bilgilendirebilirmi?
rastansaga demiş ki:m600 baya iyi gitardır. Ağacı da gayet kalitelidir. Hem gövde hem sap Mahogany. Pahalı bi ağaç Gibson les Paul lerinkinden. Üstü de flamed maple kaplı yanlış hatırlamıyorsam.
Bide zaten Cort M serisi Guitar Player Editor's Choice Award mı ne almıştı. Yani sadece ağaç değil ses+manyetik te iyi.
Ama bu iki gitarla da death yapılmaz. Onu bil yani. Ama brit pop-rock olur. Ama sonradan EMG set taktırırsın. O zaman da onları yapamasın ama death yaparsın.