DrB demiş ki:Bilip bilmeme hadisesine nerden geldi ki anlamadim.
Neyse cavonun yazdigi om'ye cevabinda dedigim gibi sadece yaklasimini cok yanlis buldum. Birisi bilgisi dahilinde (bu kim olursa olsun fark etmez) yardim etmeye calisiyorsa ona en azindan bir saol demesi kotu bir sey olmaz. Hani yazanin verdigi bilgi gercek bir yardim olur olmaz o ayri mevzuu. Benimle zaten bir polemige girmedi kendisi ama dedigim gibi ettigi lafi cidden yanlis buluyorum.
Ona da dedigim gibi nedense burada "sagol" "tesekkur" demek zor bir hadise gibi geliyor bana. Anlamiyorum, buradan ogrenecegimiz bir sey yoksa neden buradayiz ki, neden burasi durup dururken sidik yarisina donmesi gereksin ki. Atalar iyi demis, bilmemek degil ogrenmemek ayip diye.
Neyse, benim bir problemim yok.
B
PS. 600-800 dolar arasi kendine bir amerikan highway 1 strat alirsin (599 papel) ve ustune 3 adet duncan little hb takarsin, JBjr kopruye (veya hotrails falan) ve little 59 orta ve sap. Gayet saglam bir gitar olur kendisi, toplam masrafin amerika fiyatlari ile 850'e falan gelir.
konunun kansız kapanması iyi oldu 😀 insanlar bazen asabi olabiliyor.bu arada ben gitarı arkadaşım aracılığıyla getirticem.kargo masrafım olmayacak.dediğini bir düşünücem.bu manyetikler single görünen humbucker larmı yoksa.walla bana cok mantıklı ve iyi bir fikir geldi.heyecanlandım dorusu 😀
tesekkürler dostum 😉