cavo demiş ki:jackson ın distortionları iyi orası kesinde peki clean tone u nasıldır acaba bu meretlerin
Jacksonın fabrika çıkışlı pasif manyetikleri cleanlerde gayet başarılı.. hatta randy rhoads ps-37nin bile cleanleri çok tatlıdır
cavo demiş ki:jackson ın distortionları iyi orası kesinde peki clean tone u nasıldır acaba bu meretlerin
Reeve demiş ki:cavo demiş ki:jackson ın distortionları iyi orası kesinde peki clean tone u nasıldır acaba bu meretlerin
Jacksonın fabrika çıkışlı pasif manyetikleri cleanlerde gayet başarılı.. hatta randy rhoads ps-37nin bile cleanleri çok tatlıdır
Çaldığın gitarla da alakası olabilir onun, bunu bu başlığa bir kere daha yazmıştım sanırım ama, ben o manyetiklerle gayet yumuşak karakterli ve yüksek gainli tonlar yakalayabiliyorum şahsen 🙂Slaytanic demiş ki:artı jacksonların distortionu iyi orası kesin demişsin bence hiçte kesin değil! kendi ürettikleri manyetikler teneke gibi geliyor bana.
seni ibanez rahat ettirir onların sapları ince ve rahat oluyor genelde
370b ile ilgili pek bir bilgi yok internette ya da ben bulamadım ama çok temel farklılıklar olmasa gerek. Rg 370i Türkiye'de 450-500 dolar arasına bulabilirsin sanırım. Bir de bir gitarın nerede üretildiğine kesinlikle dikkat etmelisin bence, çünkü üretildiği yere göre gitarın kalitesi, gitarın işçiliği değişiyior. Ve ben şahsen kore malı gitarları pek beğenmiyorum, açıkçası rg 370dx'i de pek beğenmiyorum, bir arkadaşımda var, o gitarın sıfırını almak yerine 2. el japon yapımı çok daha iyi bir gitar alabilirsin bence...kelle demiş ki:ya şu soruyuda hemen aradan çıkartı verseniz
şimdi ibanez rg370dx ile ibanez rg370b arasında nasıl bi fark varki. bide ibanez rg370dx in suanki fiyatı kesin olarak nedir.
bide japon malı yada çin malı olmasına dikkaet ediyimmi
txh
rastansaga demiş ki:Jackson'un da hint malı gitarları var diye biliyorum. Bide Marshall amfilerin.
Jerle_Shannara demiş ki:7.5 milyarlık bu aletleri nasıl eleştirmemizi bekliyosun!!!!
amacın hepsi çoook güzel mükemmel wayy be ne zengin adamsın dedirtmek mi.
hepsi pahalı ve parasına göre iyi aletler bu kadar basit tartışılcak eleştirecek bişey yok yanii
euphrates demiş ki:Arabam yok.
SoBeR demiş ki:Herkese selamlar...
Ben de bu forumda yeni sayılırım(Foruma girip dolaşıyordum ama yeni kayıt oldum)
Ben ilk defa elektrogitar alacağım.En fazla 400 milyon verebilirim.Bana hangi modeli önerirsiniz.Seçeneklere baktığımda cort ve washburn var.Bunlardan hangisi iyi?
Washburn x20,cort x2 ya da x6 hangisini önerirsiniz?Ya da bu fiyata daha iyi bir gitar bulabilir myim?