Kaish demiş ki:saolasın bende sl3 düşündüm ama su floyd rose u değiştirsem orginal taksam acaba satılıyormu tek eğer oyle olursa amerikan gibi olurdu
graffit demiş ki:Kaish demiş ki:saolasın bende sl3 düşündüm ama su floyd rose u değiştirsem orginal taksam acaba satılıyormu tek eğer oyle olursa amerikan gibi olurdu
sanmıyorum amerikan gibi olacağını ama gayet güzel olur
Kaish demiş ki:sl1 deki neckte ve middle da bulunan manyetik cok gücsüz sl2 daha iyi gibi deilmi?
Atalay demiş ki:Düz görünen manyetiklerin ucuz gitarlarına eskiden Reflex, iyilerine Jackson yazan manyetik takarlardı. Jackson malı orta kalite manyetiklerdi onlar.
Marshall amfiler her modelini her zaman tavsiye ederim. Türkiye'de rahat bulunur.
Kaish demiş ki:arkadaşlar şuanda jackson japonlara bakıyorum ne yazıkkı param ona yetiyor floyd rose u orginal floyd rose la değiştirebilirmiyim ve cok ton fark edermi bu değişim
graffit demiş ki:İşcilik farkı olucak ağaç kalitesinin farkı olucak her alder birbiriyle aynı değil, fenderlerin deluxe modellerinde select alder vardır mesela daha kaliteli olur aynı şekilde jacksonlardada öle amerikanlarda her malzemenin en iyisi kullanılıyor mesela amerikanlarda cts pots kullanılıyor sonra fingerboard radiusları farkı yani sende jackson sitesine bakarsan aralarındaki farkları görebilirsin ama bu demek değilki japonları kötü ama bi amerikanın eline su dökemez
Atalay abi, muhteşem tabirini biraz açar mısın? Önce nasıldı, sonra nasıl oldu? Bir de yeni Floyd Rose'u hangi model taktın? Ölçülerde farklılık oldu mu?Atalay demiş ki:Ben ucuz KE Jacksonum için orjinal Floyd Rose taktım. Muhteşem oldu. Neden olmasın.