bence o kadar para yatırma o gitara srv muzikte 350$ a korea squier telecaster var bence bi dene derim oradaki bir cok highway fender telelerden daha guzel agacı klawyesi oturmuş bi kere
_SphinX_ demiş ki:BEnim Hoşuma Giden Tonlar Özellikle Kurban Evanscence Deftones Haluğun son türkü albümündeki Tonlar Demir Demirkan bu adamların tonları güzel ama özelliklede KURBAN TONLARI İSTİOM 😀
2 ay deil hatta 3 ay oldu o yeni mal gelcek demeleri bende 2 ay kadar bekledim bi turlu gelmedi en sonunda 2. el aldım gitarı su an cok ta memnunum hala gelip gelmedigini bilmiyorum ama kadikoyde tnt muzik var rex sinemasının orda orda ibanez rg2550 fln vardı . bnde ordan alcaktım ama istedigim modeli bulamadm(rg1570) sora dedigim gibi 2. el aldık sana tavsiyem sende 2. el al yada surekli kıvılcım muzik i ara başka caren yokSkyrunner demiş ki:Arkadaşlar 2 aydır hangi müzik mağazasını arasam Ibanez sipariş verdik 1 haftaya gelecek deyip duruyorlar. Kimi geldi gümrükte diyor ama son 15-20 gündür hiç hareket yok her hafta aradığımda bir sonraki hafta diyorlar. İsyan ettim yahu artık. Paramızla rezil olmak diye buna denir herhalde. Sonrada yurtdışından gitar almak riskli diyorlar. Başka çare bırakmıyorlarki adama.
İşin birde şu çelişkili yanı var : yurtdışı bilinen büyük sitelere giriyorsun ibanezi Türkiye ye gönderemiyoruz üreticinin bu ülkeye online satışı yasak gibi bir şeyler yazıyorlar. Yani bizim Türkiye dekiler para kazansın diyemi bilmem Ibanez bölgesel satışı Türkiye de bir çok siteye kısıtlamış. İyi tamam kardeşim o zaman bende Türkiye den alırım. Yok onuda bulamıyorsun. Türkiyede 2005 Ibanez satan elinde kalan tek tük bir kaç gitar mağazası. Nedir bu yaaaa altınmı alıyoruz altı üstü gitar alacağım çileden çıktım. Ibanezden iyice soğudum artık bu tavırları yüzünden.