Zor bulunur o fiyata dk2 . Sıfırları 1000$ civarında yanılmıyorsam.
Alexilaiho demiş ki:Zor bulunur o fiyata dk2 . Sıfırları 1000$ civarında yanılmıyorsam.
Geçen aydı galiba 850 dolara satılıyordu forumda.DaveMania demiş ki:Alexilaiho demiş ki:Zor bulunur o fiyata dk2 . Sıfırları 1000$ civarında yanılmıyorsam.
2.el ?
Alexilaiho demiş ki:Geçen aydı galiba 850 dolara satılıyordu forumda.DaveMania demiş ki:Alexilaiho demiş ki:Zor bulunur o fiyata dk2 . Sıfırları 1000$ civarında yanılmıyorsam.
2.el ?
Prelektro demiş ki:DrB bişey diyimmi 850$ a giden bunun aynısıydı hehe 🙂
DrB demiş ki:Prelektro demiş ki:DrB bişey diyimmi 850$ a giden bunun aynısıydı hehe 🙂
Kol bacak hadisesi ile ilgilenmediğimden "başlığa" bakmaktan başka tutup içine bakmamışım/okumamışım demek! 8O
Son iki haftadır kayda girdiğim için bir şekilde ama bu kol bacak hadisesine geri dönüş oldu bende. Çünkü amfi kullanmayıp modellerları direk bilgisayara girdiğimden ve normale/zevkime göre çok daha bol efekt kullandığımdan yüksek çıkışlı kollu bacaklı gitarıma birden sanki bir daha ısındım. Hatta yahu be adam satma bunu sapa git bir duncan distortion al oldum, daha karar vermedim gerçi.
Neyse diyeceğim şu anda olsa sanırım dikkat etmiş olurdum, alacağımdan değil de... sulanacağımdan diyelim! 😉
B 8)
DrB demiş ki:Prelektro demiş ki:DrB bişey diyimmi 850$ a giden bunun aynısıydı hehe 🙂
Kol bacak hadisesi ile ilgilenmediğimden "başlığa" bakmaktan başka tutup içine bakmamışım/okumamışım demek! 8O
Son iki haftadır kayda girdiğim için bir şekilde ama bu kol bacak hadisesine geri dönüş oldu bende. Çünkü amfi kullanmayıp modellerları direk bilgisayara girdiğimden ve normale/zevkime göre çok daha bol efekt kullandığımdan yüksek çıkışlı kollu bacaklı gitarıma birden sanki bir daha ısındım. Hatta yahu be adam satma bunu sapa git bir duncan distortion al oldum, daha karar vermedim gerçi.
Neyse diyeceğim şu anda olsa sanırım dikkat etmiş olurdum, alacağımdan değil de... sulanacağımdan diyelim! 😉
B 8)
01 demiş ki:Bu sitede metalcilerle dura dura bizde Metalci olucaz nerdeyse 😀
kWo demiş ki:Slm arkadaşlar.Bende yaklaşık 500$ kadar para var ..Jackson veya esp modeli önerebilirmisiniz? Bide şu kore yapımı esp ler iyi değilmiş diye duydum dorumu?