krm demiş ki:yani ben hepsi japon mu derken usa sı yokmudur bunların? yoksa nerenin malı iyidir?
maestro demiş ki:Merhaba arkadaşlar,
Gitarın bakımı hakkında bi sorum olacakKlavyeyi zarar vermeden nası silebiliriz?Yeni aldım ama biraz tozlu görünüo.cevaplarsanız sevinirim.
Şimdiden saolun.
Benim fikrim tabi ama ,maestro demiş ki:Merhaba arkadaşlar,
Gitarın bakımı hakkında bi sorum olacakKlavyeyi zarar vermeden nası silebiliriz?Yeni aldım ama biraz tozlu görünüo.cevaplarsanız sevinirim.
Şimdiden saolun.
:metal
Kesinlikle hakl?s?n dostum o kadar sayfada mutlaka yaz?yordur hangi Jacksonun ne mal? oldu?u. 🙂Slaytanic demiş ki:krm demiş ki:yani ben hepsi japon mu derken usa s? yokmudur bunlar?n? yoksa nerenin mal? iyidir?
abicim çok konu?uldu bunlar büyük tart??malar ç?kt? etti sen 168 sayfay? bir uyku haliyle okudun heralde usa jackson yaz Arama yap mesajlar? göster de bulursun
Slaytanic demiş ki:krm demiş ki:yani ben hepsi japon mu derken usa s? yokmudur bunlar?n? yoksa nerenin mal? iyidir?
abicim çok konu?uldu bunlar büyük tart??malar ç?kt? etti sen 168 sayfay? bir uyku haliyle okudun heralde usa jackson yaz Arama yap mesajlar? göster de bulursun
yazar arkasında ne malı olduğu.krm demiş ki:Öncelikle ilgin için çok teşekkür ederim. Bikaç sorum daha olacak.
1.Gitarı yurtdışından mı getirttin? eğer öyleyse hangi siteden getirttin?
2.Kolu nasıl yok, paketin içinde mi çıkmadı yoksa floyd rose komple mi yok. Benim bahsettiğim gitar dkmg dinky, ve jacksonun sitesinde de resimde floyd rose kolu var?
Peki şimdi biz bu gitarın japon olup olmadığını alırken nasıl anlayacaz, adam japon diyip hint malını koyarsa önümüze nasıl farkedecez? Bu seri nolarla ilgili bişeyler gördüm ama pek anlamadım açıkçası.
Prelektro demiş ki:@krm
Floyd rose kolu eksik gelmiştide dün aldım bi tane o manada dedim 🙂 Floyd rose olmayan versiyonuda var dkmgt diyede benimki dkmg floyd roselu.
Forumdaki celephais aracılığıyla amerikadan aldım
Ayrıca dün tonlarını test ettim canavar gibi gfx5 ile. hele üstündeki aktif devreyi bi çalıştırıyon of hafif distli clean bi tonu direk cayır cayır metal tonuna kadar götüren bi devre
Elektronikten kastım jak girişi, sesi ve tonu ayarladığım potlar(adı galiba böyleydi).Slaytanic demiş ki:Elektronikten kastın ne tam olarak?
krm demiş ki:Prelektro demiş ki:@krm
Floyd rose kolu eksik gelmiştide dün aldım bi tane o manada dedim 🙂 Floyd rose olmayan versiyonuda var dkmgt diyede benimki dkmg floyd roselu.
Forumdaki celephais aracılığıyla amerikadan aldım
Ayrıca dün tonlarını test ettim canavar gibi gfx5 ile. hele üstündeki aktif devreyi bi çalıştırıyon of hafif distli clean bi tonu direk cayır cayır metal tonuna kadar götüren bi devre
güle güle kullan çok güzel bi gitara benziyor. Hemen hemen kadıköyü komple taradım ama rastlayamadım bu alete. Elektronik hakkında kafamda o kadar soru işareti yok zaten götürüp de yaptırsan en fazla 1 gününü alır yani o kadar büyük birşey değil. DKMG ya da herhangi başka japon jackson kullanan arkadaşlar da buraya gitarlarını ve fikirlerini yazarsa çok memnun olurum. Yardımcı olanlara teşekkürler..