F
Fallen
musty demiş ki:ben gitara 3-4 ay önce başladım ama amfim yok şöyle 20-25 watt filan bi amfi almayı düşünüyom 100 $ filan civarı önerilerinizi bekliyorum.
Behringer al bance de arkadasa GM108 aldık 15watt. Üzerindeki analog modelleme işlemcisi (forumda sansamp GT2 oldugu soylenmişti, ama amfinin herhangi biyerinde boyle bir belirtme yapılmamış, belki de bu firmanın kasıtlı yaptığı biseydir) biraz kurcalayınca
Bircok grubun tonunu alabiliyorsun, Mesela Iron Maiden tonu ve Metallica'nın seek and destroy zamanındaki tonunu birebir yakaladık diyebilirim. cok hostu.... Hardcore tonu da veriyor
-Behringer 15Watt GM108 Kıvılcım'da 98$'dı pazarlıkla 5-10 biseyler düşüyorlar. Üzerinde 3-EQ + Analog modelleme işlemcisi var. Behringerin GX108 modeli var
-Laneyler'in 10 watt'lıkları Senkop'ta 85$ civarı %10 indirim yapıyorlar. Üzerinde 3-EQ + Drive
-Marshall MG10'lar var Zuhal'de 100$'a kadar düşebiliyorlar, Ayrıca Crate'ler var 15watt yine Zuhal'de ama fiyatı 165$ civarı reverbsüz modelleri başlıyor,
indirimler peşinde artıyor tabi, bunlar markaların distribütörleri oldukları için başka yerde daha ucuza bulabilirmisin bilmiyorum,
Ha!! Kadıköy'de TNT var bi de oraya bakabilirsin,
100$'a 25 watt'lık bir amfi bulabilir misin bilmiyorum? ikinci el belki...