edit
Prelektro demiş ki:Off Ghost Flame harika bi desen gerçekten. Tabi öyle bi gitar alırken insan sıfır olmasını isteyebilir doal olarak.
iyide neyi nereye lehimliceğini bilirmi acaba sence?? sakata gelmeyelim?? gitar benim değil...Slaytanic demiş ki:herhangi bir elektrikçiye bile götürsen yapar 3 5 bişey atarsın olur biter gidipte evrenselde 2ay sıra bekleme
caglarlp demiş ki:tarzım genelde thrash metal.vede elimde 280-350 dolar
bulabilirim önerilerinizi bekliorum
dogucann demiş ki:merhaba,
bende 2 senedir elektro gitar çalıyorum.Fakat gitar piyasası hakkında pek bir bilgim yok.Bir Fender stratocaster im var.Başka bir gitarda kullanmadım.Onun için iyi bir kıyaslama yapamıyorum.Sizce bu gitar nasıldır?Sahnede rahatlıkla kullanabileceğim bir gitarmıdır?
unknow_artist demiş ki:electro gitar alcam fakat hakkında çok şey bilmiyom beni belli sğre idare etsin ama ucuz olsun istiyom kalite orta fiyatlı bişeler düşünüyom
alırken en çok nelere bakmak lazım
falan filan
Saygılarımla
caglarlp demiş ki:tarzım genelde thrash metal.vede elimde 280-350 dolar
bulabilirim önerilerinizi bekliorum
Slaytanic demiş ki:niye belki gitarına göre amfi tavsiye edecek??? hemen gülmeyin yav herşeye
akinu demiş ki:unknow_artist demiş ki:electro gitar alcam fakat hakkında çok şey bilmiyom beni belli sğre idare etsin ama ucuz olsun istiyom kalite orta fiyatlı bişeler düşünüyom
alırken en çok nelere bakmak lazım
falan filan
Saygılarımla
1- Ne kadar paran var?
2- Ne tarz müzik yapmak istiyorsun?