ya bu işin suyu çıkmaya başlıyo hakkaten yani ya arkadaşım eğer o kadar markayı silmişsen kafadan ve denemiş yöntemi de bulmuşsan alacağın gitarda niye soruyosun daha da önemlisi neden b*k atıyosun markalara
Sigmastern demiş ki:Arkadaslar hersey iyi güzelde bence arkadasin üzerine fazla gitmeyin. Sonucta yeni katilmis, daha sakin bir sekilde anlatabiliriz. Ayrica cort la ilgili yazilara neden bu sekilde alerjik bir sekilde tepki verliyor anlamiyorum. Sonra herkez cortu sevecek diye birsey yokki, herkezin kisisel tercihi. Sonucta Fender electro gitari bulan ve cok daha köklü bir marka ama nedense kimse ben fenderi sevmiyorum, biseye yaramaz diyen bir kisiye böyle tepki vermiyor.
rastansaga demiş ki:1- Arkamdan konuşmaya kalkma.
2- Türkçene dikkat et.
3- O avatarını değiştir, rahatsız edici.
anti-social demiş ki:herkese cort önermekten,bu markayı bu kadar büyütmekten,insanları yanlış yönlendirmekten vazgeçin dünya kadar marka var bu kort fanlarının başka bişey önerdiğini görmedim daha...650 dolara felaket gitar alabilir parasını iyi kullanan birisi ve bu corttan kat kat iyi olur
wannabe demiş ki:ChatKing demiş ki:Bence önce kendi gitarına bak bi'.. Cort rezil falan değil ve çok da iyi modelleri var..
benim gitarım ne nerden biliosun ki! 83 model japon fender squier. gidip çaldın mı ki konuşuosun? ben çaldım ve hepsinin sapı 5 para etmez. cort tartışmasi olmasın. ben cort istemiorum!
TheJester demiş ki:Alım-satımda 2. el bir Epiphone Les Paul var manyetik modifiyeli yanılmıyorsam tam 650 dolardı ona bak istersen.
wannabe demiş ki:TheJester demiş ki:Alım-satımda 2. el bir Epiphone Les Paul var manyetik modifiyeli yanılmıyorsam tam 650 dolardı ona bak istersen.
sabit bridge mi al diosun. olabilir... ritmdeyim ondan. mesela alttaki "perfect" ve 525 dolar. nasıl gelir bilmem
http://www.gbase.com/Stores/Gear/GearDetails.aspx?Item=855344
erhan_coskun demiş ki:ya ben tartışmanın arasına girdim ama. bir şey soracağım. bende cok eski bir gitar var "SAKAI" marka yaklaşık 40-45 yıllık bir gitar.
iki adet single var alette kolu yaylı falan resimde goruluyordur.
tonları ölmüs ama eskiden cok iyi gitarmıs. dayımdan kalma. ben buna manyetik almayı dusunuyorum. ne alabilirim fender tarzı gotururmu gitar. yada ibanez tarzı.. hafif bir gitar agac konusunda pek deneyimli degilim.
baska ne gibi degisiklik yapabilirim. burda cok bilgili kisiler var lutfen yardımcı olursanız sevinirim. istedigim bir tarz yok cunku bende les paul var zaten tarzımda o. ama gitarı dayımdan alınca biraz heyecanlandım degisiklik icin.