bulman çok zor türkiye'de bana umut aldı sağolsun amerika'dan orda ile zor buldu çünkü alet 2005 yılında üretildi en son ve artık üretilmiyor ancak e-bay'den bulabilirsin 2. el olarak... o da ne kadar güvenli tartışılır...nomsiasa demiş ki:yaw ben de araya girmek gibin olacak ama bişey sormak istiorum.gibson les paul voodoo almayı planlıordum ama piyasadan kalkmışş 😳 sizce satılıo mudur 2. elini mi alayım çok istiorummmm
teşekkürler
holydeath demiş ki:arkdaşlar selamlar, ankarada gitar sap-perde-manyetik vs. gibi teknik işleri yapan bir üstat var mı? ankarada yaşamıyorum fakat sık sık gidiyorum. gitarımı elden geçirip bakım yaptırmak istiyorum. ayrıntılı bilgi gerekli. bildiğiniz, önerebiliceğiniz konusunda uzman kişiler varsa ö.m. ya da msn ile ayrıntılı şekilde isim adres tarif bilgi ihtiyacım var. teşekkürler.
strum demiş ki:laylaylomda jackson dk2 ve dkmglerin peşin fiyatlarını bilen varmı?
alpburak12 demiş ki:beyler netten bi fender strat (meksika) almayı planlıyorum bildiğiniz bir online site var mı ?