orda stokta kalmamış :s 1-2 ay içinde gelir diyolar :s gitar gelene kadar ben gitarı unutcam 🙁
Bütçenin yetebileceği her gitarı denemeye çalış derim. Zaten forumu da biraz araştırırsan ihtiyacın olan marka/modeli kendi kendine de görebilirsin zannımca. İkinci el de düşünebilirsin bütçeyi fazla açamıyorsan.ALLEINSTIME demiş ki:abiler bende Squier Strat var değiştirmek istiyorum Ibanez RG lerden alcam da sizin önerileriniz neler ?
Orionzis demiş ki:Arkadaslar Elimde 15w lık ve 65 wlık 2 amfi var 15 i 65e baglayıp 15 in tonunda 65w gucunde ses almamın yolu varmı:S
soulwalker demiş ki:jackson dk2m mi, yoksa jackson dkmg dinky mi?
soulwalker demiş ki:şimdi
1)klavye işinde maple nasıl olur açıkçası bilmiyorum.maple ın artıları eksileri ve rosewood artıları eksileri nelerdir bilmiyorum.
2)arch top gövde hakkında bi bilgim yok.biraz daha aydınlstırsan sevinirim.
3)seymour duncan neden iyi bi seçim olur.ton yelpazesi daha geniş olduğu için mi? bi de emg81 ve emg85 çok iyi gitarlarda var.aktif olmasıda beni çekiyor🙂
4)inlay o kadar önemli değil.
karakartal40 demiş ki:bende bir soru sormak istiyorum.ibanez gsz-120 modleli nasıl bir gitardır cort x2 ye göre şimdiden teşekkürler... http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=2208&gid=110
Şimdi bilgim dahilinde ufak bir yorum yapmaya çalışayım. Çok da fazla yükseltmeden sorunun üstesinden geldiysen ne ala, ancak durum aşırıya kaçmışsa (bir de sadece 5. ve 6. telleri yükselttiysen diğerleri nispeten daha alçaksa) yine bu telleri amfide çaldığında ses farkı duyman mümkün olabilir. Çünkü bir tel manyetikten uzaklaştıkça o tel için çıkış artar bildiğim kadarıyla: bu problem fark edilir derece olmadıysa ve çalım rahatlığı açısından sırıtmıyorsa devam et; ama tam tersi olduysa bir ustaya götürüver gitarını bir göster derim ben.dark_sun demiş ki:ya arkadaslar ben bu aralar gitarın tel yuksekliğiyle oynadım cünkü 6. ve 5. tel cok cızırtı yapıyodu.şimdi cızırtıda yapmıyo bi sorunda yok gibi gözüküyo.telin yuksekliğiyle oynamak seste tonda felan değişmelere neden olurmu veya baska bi yönden gitara herhangi bir etkisi olurmu?gitar washburn x20