Eğer ileride elektroya geçmeyi düşünüyorsan bu yanlış bir düşünce baştan elektro gitarla başlaman daha iyi olucaktır.zephyr demiş ki:ben akustik akustik diye geziniyorumda sitelere baktım akustiğinde bissürü çeşidi var.mesela washburn un yamahanın cort un sitelerine girdim acoustic bölümde folk classical jumbo gibi modeller var bunların aralarında ne gibi fark var sesleri değişiomu ve ben ilerde elektroya geçmek istiyorum(akustiğe başlayabilirsem..)hangi tür bana uyar rahatlı klavye uygunluğu sesi gibi özellikleri yönünden.ne dersiniz?ayrıca cort düşünüyorum ne dersinis fiyat ve uygunluk olarak?
Hmm o zaman ben yardımcı olamıyacağım 😳 Çünkü ben de akustik almayı düşünüyorum ve daha araştırmalara başlamadım. Tahminen sana gelen tavsiyeler benim de işime yarar...zephyr demiş ki:olur ben rock metal tarzı dinlerim ama bunların türlerine görede farkediyormuş genel olarak dinlerim yani linkin park metallica teoman evanescence(alakasız yani)
bu ara elektro almam imkansız gibi aile sorunum saolsun.daha hiç bişi bilmiyorum elektro çok kapsamlı ben daha akustiğe karar verememişken elektro alamam.