Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
0,11 takıp c dan fln kullanmayı düşünüorum ama onu sap ayarı yaptırdıktan sonra tekrar re ye veya mi ye çekemicekmiyim..yani sbt bi akort sistemi kullanmam şartmı
akustik gitarın sapı ve genel yapısı elektroya daha yakın. ama legato örenim derken parmak tendomlarını zedeleyen bir çok arkadaşım var bu klasik gitar yüzünden :roll:
ben ilk gitara başladımda direk bass gitar amfisine girerdim gitarı ve çok üzülürdüm adam gibi amfim olmadığı için ama şimdi o zamanlara teşekkür ediyorum bana adam gibi bir müzik kulağı verdiği için 😉
Herkese merhaba;
Les paul lerde 4 adet potans ve 3 yollu siviç var. Hangi potnasın neyi etkilediğine dair biri bir açıklama yaparsa çok sevinirim. Ve elbette bu sivicin terrible ve rhythm konumlarını. Şimdiden teşekkürler.
arkadaşlar ben güzel bi akustik arıyorum elektro techizatını satıp bi akustik almak istiyorum siz ne önerirsiniz marka olarak fiyat olarak 800ytl filan düşünüyorum ya da ebayden de alabilirim bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim