thunderhead demiş ki:Denemis olan birisinin olup olmamasi onemli degil... Ozellikle akustik gitar alirken deneyip almak cok onemli.... Yani almayi dusunuyorsan git bir yerden bul kendin dene... yorumunuda buraya yazarsin 🙂
thunderhead demiş ki:Denemis olan birisinin olup olmamasi onemli degil... Ozellikle akustik gitar alirken deneyip almak cok onemli.... Yani almayi dusunuyorsan git bir yerden bul kendin dene... yorumunuda buraya yazarsin 🙂
cllprlk demiş ki:merhaba arkadaşlar yeni üye oldum 2 senedir gitar çalıyorum ama hala kendi gitarım yok gitar almayı düşünüyorum ibanez sa120 gitar hakkında bi bilgisi olan varsa bana yardımcı olabilir mi acaba şimdiden teşekkür ederim...
bence elinden geldiğince sağ elle çalmaya çalış, solak çalmaya başlarsan sana her zaman zararı olacaktır. İstediğin gitarı bulman her zaman mümkün olmayacaktır, bulduğunda normalde olduğundan pahalıya bulman daha muhtemel olacaktır. Başlarda gerçekten çok zorlanırsın sağ çalmaya çalışırsan ama daha sonrası için gerçekten iyi bir iş yapmış olursun. Birde elektro gitar çalmak istiyorsan neden klasik gitarla başlayasın ki? Yani klasik gitar çalmak istiyorsan o ayrı ama ülkemizde her kimden doğduysa başka hiç bir ülkede olmayan gitar çalmaya klasik gitardan başlanır gibi gayet yanlış ve salakça bir inanış var. Temelleri tamamen birbirinden farklı aletlerdir klasik gitar ve elektro gitar. Klasik gitar ayrı bir sanattır...peacerocker demiş ki:ya slm ben gitara yeni başlamyı düşünüyorum ve solağım fakat sağ elle çalmam imkansızz kazma gibi oluyo solla çalacam ama sizce sağ gitarı sol mu çalayım yooksa nasıl yapayım ve klasikle mi başlayayım ne dersiniz ??? yardım edin ve gitar önerin lütfen.😀