eksisi fiyatı 😀Head2KoRn demiş ki:Merhaba Arkadaşlar ,
1 Sene İçerisinde İnşallah Kendime Bir Ibanez K7 Almak İstiyorum.Fakat Artık Bilindiği Gibi Bu Modeller Üretilmiyor.( Son Üretim 2005 )
Piyasada K7 Bulmak Zormu ?
Eksisi Artısı Neler ?
eksisi fiyatı 😀Head2KoRn demiş ki:Merhaba Arkadaşlar ,
1 Sene İçerisinde İnşallah Kendime Bir Ibanez K7 Almak İstiyorum.Fakat Artık Bilindiği Gibi Bu Modeller Üretilmiyor.( Son Üretim 2005 )
Piyasada K7 Bulmak Zormu ?
Eksisi Artısı Neler ?
muratar demiş ki:http://www.musiciansfriend.com/product/Ibanez-RG4EXQM1-Quilted-Maple-Top-Electric-Guitar?sku=519785
arkdslar bu gıtara hangı manyetıgı takarsam fender tonuna yakın bı ton alablırım? fender tonu kadar olmasada o tona ykın alma sansım warmı?
amca demiş ki:standart olan dışın + , için - olmasıdır. yani resimdeki gibi. pedallar genelde bu sistemle çalışır. örnek boss, jim dunlop ve ibanez pedallar. Ama pro co the rat gibi markalar nedense gıcıklık yapıp kutupları ters kullanırlar. Kutuplar bağlanırken ters bağlama yapılmış ve eğer adaptörün amperi yüksekse(en az 2 amper kadar) pedalı yakabilir. Ancak yüksek amperli adaptörler genelde kullanılmadığı için ters bağlama yapsanız bile hemen durumu fark edip pedala zarar vermeden düzeltme yaparsınız.
halilpazarlama demiş ki:geçen biryerde elime aldım çok hoşuma gitti 😀
Forum Kuralları demiş ki:4) Forumlarda en çok dikkat etmeniz şey ise yazım ve anlatım tarzınızdır. Defalarca belirttiğimiz gibi burası bir chat odası değildir, bir tartışma ve bilgi paylaşım platformudur. Türkçe cümleler kurarken alfabemizde olmayan hafler kullanmayın ve kelimeleri ucube şekillere sokmayın. Evet yerine ewt, güzel yerine güsel, değil yerine diil, gelio, gidio, walla vs gibi Türkçe dışı olaylara girmeyin. Sizden mükemmel derecede edebi bir dil ve tüm dil kurallarına yüzde yüz uymanız beklenmiyor, ancak en azından Türkçe kelimeleri değiştirmeyin. Türkçeyi dejenere etmeyin.
Ayrıca BiR BüYüK bİr kÜçÜk, tamamı bold, tamamı italik olacak şekilde yazılar yazmayın. Kasıtlı olarak Türkçe'yi bozmayın. İlle bozacaksanız sizi www.turkrock.com/irc adresine davet ediyoruz, orada bu tür dil kullanımı yasak değildir.