http://www.turkrock.com/ftopic86316.html Bu başlıkta satıyolar, sorarsan sanırım getirebilirim.
Floydrose diye inat etmiyorsan eğer bence Dk2T ye bakabilirsin istediğin gibi H-H dizilimli ve rosewood klavye var 😀 Dükkanla ilgili olarak güvenilir mi bilmem ama gümrükle ilgili sorunlar olabilir.Arzach demiş ki:merhabalar
uzun zamandır yeni gitar almayı düşünüyorum.jackson dk2 leri denedim ve beğendim ancak hss manyetik sevmiyorum.dk2m lere baktım maple klavye olması hoşuma gitmedi.bende;
ebay den jackson dk2m gövdesi ve dk2 sapı alıp bunları birleştirip hh manyetikli gül ağacı klavyeli bir jackson dk2 yaratmayı düşünüdm. bir sorun çıkar mı,ordaki satan dükkana güvenebilirmiyim ve sorun çıkarsa ne gibi bir sorun çıkar?
bütçe ne kadar ?Ubih demiş ki:BEn gitara yeni başlıcam ibanez s470 almaya düşünüyordum bana ağır gelir dediler şimdi bana yumuşak tonlarda bi gitar lazım yeni başlıyan için aklımda grg170dx vardı kötü dediler ona onun dengi yani yeni başlıyan için ideal sabit köprülü felan markaları bilmediğim için bi tavsiyeye ihticayım var aklında bi marka olan söylerse ii olur
ağır gelmez ne tarz müzik yapmak istiyorsan ona uygun gitar alUbih demiş ki:BEn gitara yeni başlıcam ibanez s470 almaya düşünüyordum bana ağır gelir dediler şimdi bana yumuşak tonlarda bi gitar lazım yeni başlıyan için aklımda grg170dx vardı kötü dediler ona onun dengi yani yeni başlıyan için ideal sabit köprülü felan markaları bilmediğim için bi tavsiyeye ihticayım var aklında bi marka olan söylerse ii olur
halilpazarlama demiş ki:bütçe ne kadar ?Ubih demiş ki:BEn gitara yeni başlıcam ibanez s470 almaya düşünüyordum bana ağır gelir dediler şimdi bana yumuşak tonlarda bi gitar lazım yeni başlıyan için aklımda grg170dx vardı kötü dediler ona onun dengi yani yeni başlıyan için ideal sabit köprülü felan markaları bilmediğim için bi tavsiyeye ihticayım var aklında bi marka olan söylerse ii olur
bu kasaya tremolo hiç yakışmıyor.şahsen tercih etmezdim sustainiyle meşhur bir kasaya floyd rose takmak hiç yakışık olmuyor 😀tarabisho demiş ki:
les paul kasada böyle tremalo kolu varmıydı ? les paul gothic bu şekliyle nerde kaça satılır ?
http://images.google.com.tr/imgres?...es?q=epiphone+les+paul+gothic&um=1&hl=tr&sa=N