Ben Ankara Kıvılcım'da çeşit çeşit DiMarzio gördüm. Evrensel'de de bir iki pickup vardı. Hangisinin Blues tonu vericeği konusunda yardımıcı olamıyacağım. Yalnız Blues istiyorsan bence H-S-S ya da S-S-S kombinasyonunu kullan, zaten Ibanezlerden blues tonu almak zor.gimli demiş ki:Herkese selamlar...İbanez RG 370 DX bir gitarım var. H-S-H olan pick upları Di Marzio olanlar ile değiştirmek için Ankarada başvurabileceğim bir adres bilen varmı diye sormak istemiştim. Bir de Di marzioların hangisini tercih etmem bana Blues tonları konusunda yardımcı olur. Saygı ve sevgiler.
gimli demiş ki:Herkese selamlar...İbanez RG 370 DX bir gitarım var. H-S-H olan pick upları Di Marzio olanlar ile değiştirmek için Ankarada başvurabileceğim bir adres bilen varmı diye sormak istemiştim. Bir de Di marzioların hangisini tercih etmem bana Blues tonları konusunda yardımcı olur. Saygı ve sevgiler.
petek demiş ki:arkadaslar size birsey danismak istiyorum ibanez rg420 fa kore mali zoom707II ve laney HCM65R amfi bu uclu sizce nasil birbirine uyumu...(amfi ile prosesör sifir, gitar ikinci el ama sifirdan farki yok)