Merhaba arkadaşlar bende gitarımı bu ara yenilemek istiyorum , ve foruma göz atim dedim, şimdi kafam dahada bir karıştı nedense.Ben Jackson ve ibanez arasında biraz kararsızdım belki fender mustang üretimden kalkmasaydı onuda listeye ekleyebilirdim ama allahtan şimdilik durum o kadar vahim değil.
Soru1: Jackson KE3, RR3,SL3 bu üç model arasında daha geniş bir fikre sahip olmak istiyorum o yüzden beni aydınlatırsanız sevinirim.
Soru2: İbanezler hakkında maalesef çok az fikrim var ve bu beni dahada zorluyor.
Şimdi size biraz detay vereyim elimde bir adet affinity squier strat var ilk göz ağrım ama artık bana yetmiyor , yani ona bir kardeş lazım. 1600 dolar belki 2000 çıkabileceğim son fiyat.
Grubumla beraber grunge ağırlıklı cover yapıyoruz tabi playlist içinde 80 lerden çok sevdiğimiz şarkılar herzaman yerini koruyor.
Jackson ın tonları ve sesi gerçekten inanılmaz ama sadece metal müzikle sınırlanmak istemiyorum, bu yüzden ton konusunda çok korkum var.Bir kaç arkadaş ibanezlerin her tona güzel uyum sağlarken jackson ın biraz sabit kaldığını söyledi bu nekadar doğru bir yorum, birde Atalay önceki sayfalarda ibanez i ritim gitar olarak tutmamışsın abi ben bide rytm gitaristim gerçi lead olmak istiyorum ama önümde 1-2 sene daha var hakkını vermek için ,biraz kafanız şişti ama yardımcı olursanız çok mutlu olucam .