sağ-sol kavgasına döndü bu. 😆 nese artık. ben bir soru sormuştum les paul için yardımınız ihtiyacım var. soru aşağıda....
pyramind demiş ki:Çalışırsan sağ elini sağlak biri gibi kullanabilirsin. Ben sağlağım, gitarı elime ters alıp sol elimle penayı tutmayı denediğim zamanki tutuşum ve halimin, sağ elimde pena ilk gün gitar çalmaya çalışımla hiç bir farkı yok. Tamamen çalışmayla olacak bir şey. Hatta hendrix mantığı, esas kullandığın elin notalara basıyor. Solak olup sağ çalmak kim bilir belki daha avantajlı bile olabilir uzun vadede.
anatolia999 demiş ki:arkadaslar bende de boss mt2 ve ns2 var solo için en uygun olan tube screamer tavsiye ediliyor genelde ben bu pedali alsam sololarda farkli farkli soundlar elde edebilirmiyim örneğin pentagramin 1000 in the eastland sarkisindaki solonun tonunu cok seviyorum simdi boss mt2-ns-2 ve tube screamer ile atiyorum bu tonu birebir elde ediyorum bu 3 pedalin bazi degerlerini kisarak yada yukselterek farklı farklı soundlar, tonlar elde edebilirmiyim yoksa bunun icinde yine farkli bir efekt pedalimi almak gerek yada tube screamer yerine baska bisey ne onerebilirsiniz?
cash demiş ki:Gitarını hiç bir zaman sapından tutup kaldırma sapa yük bindirme :!:
mesela duvara yaslamışsın duruyor canıın istedi çalacaksın sakın sapından tutup almaya çalışma body'sinden kaldır bu hataya çoğu kişi düşer 😉
tellerini değiştirirken sırayla değiştir hepsini aynı anda çıkarma basıçtan sap atar ilk önce ince mi daha sonra si vs vs gibi
oke 😉
BLUES01 demiş ki:anatolia999 demiş ki:arkadaslar bende de boss mt2 ve ns2 var solo için en uygun olan tube screamer tavsiye ediliyor genelde ben bu pedali alsam sololarda farkli farkli soundlar elde edebilirmiyim örneğin pentagramin 1000 in the eastland sarkisindaki solonun tonunu cok seviyorum simdi boss mt2-ns-2 ve tube screamer ile atiyorum bu tonu birebir elde ediyorum bu 3 pedalin bazi degerlerini kisarak yada yukselterek farklı farklı soundlar, tonlar elde edebilirmiyim yoksa bunun icinde yine farkli bir efekt pedalimi almak gerek yada tube screamer yerine baska bisey ne onerebilirsiniz?
Bende ts9 turbo var çok memnunum günümüz rock saund una uygun seslerde veriyor üzerindeki ayarları doğru yaparsan güzel sonuçlar elde edersin elindeki pedallarla oyna biraz aradığın şeyi bulursun 😉