Daha önce sorulmuş bir sorunun cevabı burada varsa(yani bu başlık harici, aşağıda açılan sabit olmayan başlıklarda), aynı soru cevaplanmaz, ve silinir. Arama motoruna anahtar kelimeyi yazdığınızda, onunla alakalı bir başlık varsa o çıkar ve konuya sorulara oradan devam edilir. Reeve arkadaşımızın dediği gibi, sorulacak bütün soruların cevapları bu forumda mevcut değil. Böyle bir şey biraz mantık dışı, her şeyin bulunduğu bir siteyi geçtim, bir kitap olsa da alsak diyorum. İmkanı yok, yeni sorular forumun asıl amacı olan "müzik yapımı ve teknolojisi" hakkındaysa VE daha önce işlenmediyse, aşağıda bir başlık açılır ve incelenir. Gitar müzik yapımı ve teknolojisinin bir parçasıdır ve soruların rahatça sorulabileceği yer burasıdır. Sorun olan ne anlamıyorum, bir manyetik mi arayacaksın bu başlıkta, baştan sona okumana hiç gerek yok, açıyorsun arama motorunu, yazıyorsun bir anahtar kelime(manyetik, model, şu bu) hop, varsa çıkıyor. Yoksa da sorup cevabını alıyorsun. Varsa, ama tatmin edici değilse BURADA tekrar soruyorsun. Hatta önceki girişten alıntı bile yapabilirsin biri cevaplar. Sorun sistemde değil arkadaşlar, aramaya üşeniyoruz sadece. Burada ters olan bir şey varsa söyleyin, sistemle ilgili, bir şekilde gündeme getirelim. Ancak bunu dile getirirken buranın bir "gitar" forumu değil, "müzik yapımı ve teknolojisi" forumu olduğunu unutmayın lütfen.
Ayrıca tüm bunlardansonra, bu başlığı baştan yazmanın ne getirisi var anlamadım. Yeniden baştan istiyorsanız, bu 62. sayfa, akılda tutulsun. 62. sayfadan itibaren 0 varsayalım burayı. Burdan devam edelim. Ne farkı var? Geçmişte birinin işine yarayacak bir şey varsa silinmemiş olacak. Ve arama motoru denilen bir şey var. Ve o motor dediğim gibi, bu başlığı da tarıyor arkadaşlar. Bu yüzden bu başlıkta her ne bilgi varsa durmasının bir sakıncası yok bana göre de. İlle de sıfır diyorsanız, buradan aşağısı sıfırdır: