M
mastema
ilgin için çok tesekkur ederim
saol galiba xt live alıcam.
saol galiba xt live alıcam.
en iyisi standard normal bir gitari alip amfiye baglayip calmak. sonra lazimsa efekt eklenir. son vardigim karar bu benim
Haklısın şu anda beş parasızım. Amfi alıp uzun süre sadece çalacam bol bolda para biriktiririm sonra doldururum aletleriAtalay demiş ki:İyi fikir, hiç acele etmeyin. Zaten asla para yetiştirilmiyor. Bitmez alet edevat almalar.
maersk demiş ki:evet evet ton işinde kaptirmamak lazim kesinlikle. ben de cok kisi taniyorum, hatta ben de biraz oyleyim diyebilirim. tonum şöyle olsun bunu da alayim, şöyle de olsun diye diye dolarlar deli gibi akip gider, ama calmayi unutursun.
en iyisi standard normal bir gitari alip amfiye baglayip calmak. sonra lazimsa efekt eklenir. son vardigim karar bu benim.
Aman usta n'aptın? Fender' in metal müzik dünyasında farklı bir yeri vardır. Fender gitar kullanan sayısız metal grup var (Tabi başka gitarları da oluyor genelde 🙂 ) Fender' in çok yakıcı riffleri vardır.Xanair demiş ki:metal rock calan adam icin fender ne alaka ya???
Aleti hiç kullanmadım, resminide internetten gördüm ama bu siteye epeydir takılıyorum ve büyük ihtimal şöyle bi cevap alırsın:mastema demiş ki:çok acele tavsiyeye ihtiyacım var
zoom gfx-8 500 dolar sizce iyimi?
KULLAN..!!! 8)thunderhead demiş ki:kullanmiyorum