bence bul bi hoca yapış yakasına anlat bana pena tekniklerini de egitimsiz iş olmaz sonra basında agrımaz hocaya gidersen
Hocanın adam gibi bildiğinden emin ol yoksa sen öğrendim diye sevinirken yanlış öğrendiğini anlayınca (hocanın suçu yok bildiğini öğretiyo) kolay kolay düzeltemezsin.skate_punk demiş ki:bence bul bi hoca yapış yakasına anlat bana pena tekniklerini de egitimsiz iş olmaz sonra basında agrımaz hocaya gidersen
emgpickups.com a bak. http://www.emgpickups.com/downloads/wiringdiagrams/ZWset.pdf wiring diagramlarını incele. Orada çeşitli manyetik, pot ve switch kombinasyonlarını bul. Nasıl bağlayacağını seç. Biraz elektronik bilgisi ve el yeteneği ile bağlayabilirsin... Ayrıca eksik bir parçan olduğunu zannetmiyorum, aksine iki tane pakete sahip olduğun için iki tane jack girişine, 2 kat daha fazla pota sahip olduğunu tahmin ediyorum. Çünkü ZW Sette bir tane jack girişi geliyor. Kolay gelsin...petrucci2 demiş ki:emg 81 ve 85 takcam gitara.tüm yardımlarınızı bekliyorum.teknik ve psikolojik
x7_SlipKnoT_7x demiş ki:Nası yani ellerini koyunca susuyo, benim bildiğim bunun nedeni topraklanmamış olmasından kaynaklanıyo!!!
skate_punk demiş ki:benim sormak istedigim elini tellere koyunca otme susuyor DRB arkadasımız ben squier tele alıcam fender değil ellerini tele koysan bile otme olayından bahsediyorum bu singlarda hep basıma geldi dedigin gibiyse ve ben aldıgımda oterse manyetigini ne gibi bir manyetikle değiştirim (kopru manyetigini yalnız obur metal olanı clean kullanıcam zaten) teşekkur ederim
dark_elessar demiş ki:arkadaşlar bir epiphone lp'ye çift humb.ın yanına bir single veya humbeckerlardan birini söktürüp iki single takılabilrmi bunlardan biri bile olabiliyorsa internetten edindiğim bilgilere göre üç kademeli manyetik seçme düğmesi var bu alette. :twisted: bu olay sorun yaratır mı?