BLUES01 demiş ki:Arkadaşlarİbanez EDR470EX gitalrlar hakkında bilgisi olan varmı?
IBZ by EMG® manyetik takılı bunlarda bunlar gerçekten EMG mi?
Birde gövdesinde Luthite diye bir ağaç kullanılmış bu ağaç hakkında bilgisi olan varmı?
yyae demiş ki:selam...
amfilerin piyasasini hiç bilmiyorum...
40-50usd ye falan ev amfisi ariyorum..
ne tavsiye edersiniz?
Obiwan demiş ki:dark_elessar o ton düğmeleri manyetik bağlantılarıyla alakalı, tonu + veya - bir katkısı yok.
Bu tavsiyeyi gerçekten gözardı etmeyin. Alet bir arkadaşımda vardı, ben de denemiştim, kötü değildi gerçekten.SiLeNoZ demiş ki:Arkadaşlar her yerde yineliyorum. Zoomun GFX-8 haricinde hiç bir efektörü başarılı değil. Kullandım ordan biliyorum. Belki GFX-5 öyledir onu çok kullanamadım. Ama GFX 8 gerçekten iyidir. İsteyene diyorum gelip denesin burda. Sadece yardım amaçlı beğenirse gidip alır. Çok kişide yok bu alet forumda. Gidip dükkanda denerseniz de elinize vermezler gitarı paso kendileri çalarlar. Ayrıca aletin presetleri ile çalarsınız. Gelip denemek isteyen herkese kapımız açık. Küçükyalı İstanbul 🙂. İsteyen mesaj atsın. Amme hizmeti yapıyoruz burda
Hayır almadan önce soru sorulmasını anlıyorum da aldıktan sonra "nasıldır bu gitar" denmesine anlam veremedim. Ya gitar elinde duruyor, çalıp baksana 😀😀😀Antibiyotik demiş ki:arkadaşlar maxine elektro gitar aldım.nasıldır bunlar?bana klavyesi ve sesi çok iyi geldi.
arkadaşlar maxine elektro gitar aldım.nasıldır bunlar?bana klavyesi ve sesi çok iyi geldi.