Olaus demiş ki:Digitechin RP 200 den sonrası çok kullanışlı bence ..
Yukarda Nothern_Rock arkadaşımız Steve Vai ve Satriani gibi Virtiözlerin soundunu almak istediğini söylemiş ; Bi dergide okumuştum yıllar önce Steve Vai 'nin sadece sahne soundu için en az 10 tane ses mühendisi kullandığı yazıyordu 🙂 Bence sen Öss 'ye kasıp ses mühendisi ol 🙂)
Olaus demiş ki:Ukalalardan nefret ediyorum. Bana bak arkadaşım Virtiöz adam sahne tonlarına özen gösterir tamammı . Sen hangi virtiözün enstrumanından ödün verdiğini gördün?
Nothern_Rock demiş ki:Beyler Cort un x custom modeli hakkında bilgisi olan varmı?
Bu gitarın manyetikleri Seymour bildiğim kadarıyla,Baswood gövdeyede sahip ayrıca ağaç-manyetik kombinasyonu oturaklımı bu gitarda?
Merak ettiğim başka bir konuda sapın rahatlığı ve koprunun sağlamlığı-kalitesi dir?
Yardımcı olursanız sevinirim...
15W-Marshall-satiyorum demiş ki:Nothern_Rock demiş ki:Beyler Cort un x custom modeli hakkında bilgisi olan varmı?
Bu gitarın manyetikleri Seymour bildiğim kadarıyla,Baswood gövdeyede sahip ayrıca ağaç-manyetik kombinasyonu oturaklımı bu gitarda?
Merak ettiğim başka bir konuda sapın rahatlığı ve koprunun sağlamlığı-kalitesi dir?
Valla ben olsam washburn x50 pro alırdım.Onda da seymour duncan var.Cortdan sağlamdır bence washburnler.
Nothern_Rock demiş ki:Beyler Cort un x custom modeli hakkında bilgisi olan varmı?
JaK demiş ki:ben 5 6 aydir klasik gitar caliyorum yakın zamandada elektroya gecicem bayagidir inceliyorum gitarlari fln su tarz olarak bana en uygun gitarlarin esp yada jackson olduklarina karar verdim fiyatlara fln netten yabanci sitelerden de baktım esp modelleri cok incelemedim ama jacksonun k3 kelly modelini almayi dusunuyorum laylaylomun siteye baktim orda 750euro 8O ki bu da japon uretim amerikan uretimleri cok pahali netten baktigimda ben bu gitari 500dolara buluyorum simdi tarz oalrak da thrash,speed o tur seyler yapmayi dusunuyorum yani almalimiyim bu gitari yada alcaksamda nasi aliyim turkyeden alirsam iyi bi kazık yiycem yoksa netten siparis mi veriyim ? bide bu gitara uygun iyi bi amfi ne onerirsiniz ?
HasHasian demiş ki:baba ben o gitarı aradım bulamadım türkiyede deneme şansı biraz zor ama iyi gitar olduğumdan hiç şüphem yok...
Reeve demiş ki:bir arkadaş ilân vermişti satıyordu, bayağı sıkı bir alet aktif emg hz4 manyetik falan varmış üstünde, takas için teklif yaptım ses yok elemandan, ilân verdi kayboldu, 🙁
http://www.turkrock.com/ftopic17438.html