BLUES01 demiş ki:Jackson ın DKMG , DXMG , DX10DFS , Ps4 Bu modelleri baya hoşuma gitti şöyle bir baktım laylomda.
Bu gitarlar nasıl güzelmi?Tavsiye edermisiniz?
Ne dersiniz?
BLUES01 demiş ki:Jackson ın DKMG , DXMG , DX10DFS , Ps4 Bu modelleri baya hoşuma gitti şöyle bir baktım laylomda.
Bu gitarlar nasıl güzelmi?Tavsiye edermisiniz?
lic_x demiş ki:peki bu jackon sl1 in klavyesi falan ince mi? ibanez in varya hani 17mm-19mm. onun gibi değil herhalde.
15W-Marshall-satiyorum demiş ki:cash sanılım ..MG'li jackson modellerinde emg olması lazım; niteliksiz gelmesi de doğal çünkü emgler karaktersiz, berbat wannabe manyetikleridir bana göre.Sevenler alınmasın, gitarın kendine has tonunu yokettiği için sevmiyorum.pasif emgler ise zaten daha da berbat.
Blues01, Ibanez aldıktan sonra jackson klavyesi ud klavyesi gibi gelir alışabilecek misin 😉 Bence tek iyi jackson şu swee-tone serileri.
lic_x, esp ile ltd arasında çok fark var.ltd ler kore malı galiba.Espleri de sevmem ama en azından sert müzikte belli yerleri var. ltd ler ise onların ucuz taklitleri.Fersah fersah kaçmak lazım.
Antibiyotik, dimarzionun süper askıları var tavsiye ederim.Manyetiklerini sevmem ama güzel askı yapmış şerefsizler...
lic_x demiş ki:arkadaşlar esp gitarlar ile ltd arasındaki fark nedir acaba ben fiyat farkından başka birşey görmedim. bi de fiyat önemli değil esp gitarlardan abanoz klavye olan en iyi modeli nedir. (öyle şekli üçgen falan olmasın ama ) ve ayrıca jackson sl1 yanında başka alternetif olarak jackson önerir misiniz? fiyat gene önemli değil. şöyle satmadan ömür boyu kullanacağım bişey olsun her daim benim ihtiyaçlarımı karşılasın .....teşekkürler saygılar...