lic_x demiş ki:arkadaşlar yardım edin lütfen. şu iyidir deyin bişey diyin.peki soruyu daha basitleştiriyorum. rg 2570e, rga 321f, rgt320q, rg3120f mi.bişey deyin yaw.lütfenn...
japon prestige ve jemlerde kullanılan edge pro tremololar ayarlarını bozmadıkça gayet güzel bir sitemlic_x demiş ki:🙂 sorun sayılar değil. rga zaten yeni bir model demi. köprüsü çok hoş gözüküyor. floyd rose kullanıyorum ama ne biliyim olmasadam olur mu kararsızım.
Atalay demiş ki:1000 dolar üzeri her gitarın tremolosu iyidir emin ol.
Kaish demiş ki:benim bi gitarım var 300 dolar cıvarı almıştım klavyesi cok rahat govdesi akça ve biraz ağır 2hm 1 single ve ben buna seymour duncan tb4 takarsam bridge de jacksondan cıkan tonu alabılırmıyım ??
Aravil demiş ki:İyi günler arkadaşlar ben marshall amfi alacam 30 wattlık ama hangi modelleri daha iyi ne özellik farkları var hangisini alayım bana açıklarmısınız lütfen? 8)
Megadeth79 demiş ki:30 wattlık sadece MG30 var zaten
Kaish demiş ki:benim anlamadıgım birşey daha var mesela ibanez js100 700 dolarlık gitar bu gitara js1000 deki manyetikleri taksak aynı tonu elde etmezmıyız herşeyi aynı sadece manyetikler değişik bu 500 dolar fiyat farkı niye?
katilinek demiş ki:Ben almaya niyetlendim ama param yemedi bende js30 aldım.Kardeşim megadeth ve benzeri heavy metal sevem biridir.Bu gitara hasta oldu.Aslında js30un manyetiklerini dx10d nin manyetikleriyla değiştirirsen neredeyse aynı tonu yakalıya bilirim gibi geliyor tabi tahmin hiç bişeyede benzemeye bilir.
katilinek demiş ki:Laylaylomda görmüş kardeşim.Alırsan haber ver üstündeki manyetiklere talibim.
Detaylı bilgi için www.laylaylom.com