atpdefiler demiş ki:slmlar...
ritm gitarim, washburn wr-150 Q gitarim var 2-1-1 ve ritm gitar almak istiorum, bir de islemci. isin duayenlerine danisiym dedim. trash/death turum soyle sert biseyler lazim.
2. el icin acemiyim riske giremem.
Jackson: aldimmi 1000 den hatta 1500 den yukari almak lazim.
b.c. rich: tonlari cartlak diorlar ayrica goruntusu irench
ESP : en uygun secenek?
Kramer : benim favorim (bulabilirsem)
baska bildiginiz? gorusleriniz/onerileriniz?
pedalida ya sahne icin soyle en az 5 basmali(hazir ses) temiz ses veren(analog demeyin sizde) ya da kayit ( yeni com aliorum ses karti da soyleyebilirsiniz) ve ev icin ( MARSHALL AVT 275 im WaR ) calismak icin.
2 tane de alabilirm .
boss digitech almicam (ilerde) alcam zaman 1000 e yakin para bulup boss vs digi forumu acarim mrk etmeyin .
waitin...
Sanırım yenisin, foruma hoşgeldin, Forum Kuralları nı okumanı şiddetle tavsiye ederim!Biz burda Türkçe yazım kurallarına çok dikkat ediyoruz haberin olsun...
Ritim gitar almak istiyorum derken elektro gitarı kastediyorsun herhalde?
Söylediğin markaları zaten sen bir eliminasyona tabi tutmuşsun, bcrichi sevmiyorsan alma,Jackson ı da herhalde pahalı bulmuşsun-bütçeni söylememişsin ama-, her halükarda 1000 in altına ESP de bulamazsın ki artık ESP bile zar zor geliyor memleketime anca LTD,Kramer bir kere çaldım hayatımda hiç tatmin etmedi, ekstrem şekilleri daha doğrusu bilindik markalardan esinlenerek 🙂 yaptıkları modelleri insanları cezbediyor sanırım ben tavsiye emiyorum, bence eğer bütçen yetiyorsa Gibson yetmiyorsada Epiphonelara bir bakman. Bir kere diğer asya gitarlar gibi dokuz kat gofret formunda üretilmiyorlar, bundan dolayıda tonları çok iyi (bunları Epiphone için söylüyorum zaten Gibson tartışılmaz) ayrıca uzun ömürlü gitarlar işçilikleride çok başarılı.
Efektörler için yazdıklarını anlamadım (5 basmalı?) ama fazlasıyla konuşuldu bence bir önceki sayfalara bir bak ....
Kolay gelsin