iLKeR_ank demiş ki:abi konuyu dagitmadan saclar dokuluyor gibi ondanmi kestirdin 20 yasında olsan sac uzatip sacini gucsuzlestirirmisin (izindeyiz her konuda) ona gore uzatmaya devam edecegim 🙂
Prelektro demiş ki:Şarkılardaki vokalleri sen yapıyodun demi Atalay , inanılmaz bi sesin var bide gitar çalıyon ha süper!
40 yıl kölen olsam o Ghost Flame i bana verirmisin hastayım ya o ghost flamelere ! 🙂
Ayrıca sana tamamen katılıyorum ben squier gitarımı modifiye edicem biraz daha ve çok heyecanlıyım yeni halini görmek için inanılmaz zevkli bir iş !
ya bu gitarla belli bir sure idare etmek zorunda oldugumdan guzel bir sey olmasini istiyorum..Ince seslerde ses cok cizirtili ve kotu geliyor bi kere bunun degismesini istiyorum..Ayrica sesler cok birbirine karisiyor bazen..Eger sesi cok daha guzel olacaksa neden olmasin ? Heves icin degil bunu kendim icin istiyorum..pyramind demiş ki:kenny manyetiklerini neden değiştirmek istiyorsun? sesinin nesinden memnun değilsin? yani yanlış anlama iyi niyetle söylüyorum tamamen, ama manyetikler ve sesi nasıl etkildeği konusunda pek fikrin yok. neye ihtiyacın olduğunu bilmeden başkalarının kendi beğenilerine göre "daha iyi" dediği şeylere gözün kapalı meylediyorsun. halbuki onun iyi dediğini sen beğenmeyebilirsin? bunu da göz önünde bulundur. çoğumuz zaman zaman kendimizi donanıma fazla kaptırıp müzik yapmayı unutuyoruz. bence seste neyi etkileyeceğini bilmediğin bir manyetiği sırf heves ve başkaları beğeniyor diye gitarına almak/takmak için kaybedecğin vakti müzik yapmaya, hele ki yeni başlamış biriysen gitar öğrenmeye ayırsan, sonuçtan çok çok daha memnun olursun kanaatindeyim, umarım bir şeyler ifade ediyordur 🙂
saygılar
Ozzzz demiş ki:ehem.... bu konuda cok basit bir örnek vereyim mesela bende bir adet Jackson ps-4 (bu arada satılıktır kendisi (made in japan)) birtene de ibanez FGM var aktif pikap özelliği ibanez ibanez FGM lerde mevcut cok basit anlatmak gerekirse ton düğmesini yukaru çektiğinde ibanezden fender stratocoaster tonları bile alabiliyosun (fender de kullandım oradan biliyorum)
anatolia999 demiş ki:merhaba arkadaslar ben daha 1 yillik gitaristim amatörum kendi capinda birseyler yapanlardan yani.. simdi 150$a aldigim aria marka gitarimi satip kendi tarzima uygun agaclari olan bir gitar almak istiyorum benim icin onemli olan gitarin agaclaridir cunku ilerde de manyetikleri degistirecegim ben daha cok erkin koray sebnem ferah haluk levent murat kekili demirdemirkan pentagram joe satriani steve vai gibi amcamlari dinliyorum bu tarzlara uygun, alacagim gitarda bulunan agaclar ne olmalidir sizce? ibanez serisinden olursa sevinirim bir arkadastan edindigim bilgi kadariyla govdenin flamed ash olmasi cok iyi olurmuş dedi fender de bu agaci kullaniyomus pahali modellerinde sanirsam. ibanezin hangi modelinde boyle bir agac var ve bu agac iyimidir boyle bir gitar alirsam manyetiklerinide steve vainin manyetiklerinden taksam nasil olur sizce? bu arada single olan gitarlari tutmuyorum cift humbucker olursa sevinirim onereceginiz gitar.. tesekurler ve saygilar.. cevaplarınızı sabirsizlikla bekliyorum (fiyat muhim degildir)